Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek végre kezdem elfelejteni?
Figyelt kérdés
Volt egy lány, akivel 1 évig csoporttársak voltunk. Én egyből beleszerettem, már amikor megláttam. Szerintem ő is érzett valamit, mert úgy viselkedett. Volt ugyan pasija, de úgy viselkedett. Én épp ezért nem léptem. Sokáig nagyon hiányzott, most hogy más szakra járok, úgy érzem, kezdem megszokni az új csoporttársakat, és mintha azt érezném, hogy kicsit nyugodtabb vagyok, és mintha már lassan-lassan kezdeném elfelejteni a lányt. Valóban kezdem, vagy tévedek? Jó persze még biztosan lesz egy-egy fellángolás ha meglátom.
Egyébként kinéztem egy lányt, ő kezd megtetszeni nekem, már csak megismerkednem kellene vele.
2012. nov. 24. 17:57
1/4 anonim válasza:
jah, a kérdésed is pont ezt bizonyítja :)
2/4 A kérdező kommentje:
jó lenne...
2012. nov. 24. 18:03
3/4 ASOT válasza:
pont ezt akartam írni :)
akkor nem lenne a kérdés...
4/4 anonim válasza:
amikor megírtad a kérdést nem hiszem hogy a szomszéd Juliska nénire gondoltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!