Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám végre elfelejteni ezt az egészet?
Hát már nem akart tovább egyedül lenni. Szerintem nem úgy értette, hogy most már egész életében szingli lesz...
Még kell neked idő, volt akin én is nehezen léptem túl. Nagyon nehezen. De meg kell tanulnod elengedni. Azt ne kérdezd, hogyan kell, bár tudom azzal tudnék a legtöbbet segíteni. Sajnálom.
Mintha magamat olvasnám. Nekem is első szerelem volt nagyon szoros kapcsolat. Fantasztikus volt imádtuk egymást dúlt a szerelem jól ment minden fantasztikus volt, majd elment egyetemre ott rájött, hogy még nem is élt igazán és ki akarja élni magát meg a többi hülye dum és kijelenti, hogy már nem szeret úgy ahogy kellene. Ez majd 2 hónapja volt de én még mindig halálosan szerelmes vagyok bele. Szakításkor azt mondta nem akarok egy darabig mást erre most összejön azzal akivel már akkor is sokat bulizott mikor még együtt voltunk. Én is fossá verném a másikat. És minden egyes nap csak volt bnőmre gondolok mindig ő jár a fejemben nagyon szeretem és nem tudom elfelejteni. Ha gondolod írj privátot szívesen meghallgatlak és én is megosztom a tapasztalatomat ezzel kapcsolatban. Biztos jól esne valakinek kiönteni ami bánt.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!