Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket szeretem igazából?
Kicsit össze vagyok zavarodva az érzéseimmel,mert van egy férfi akit 2 éve ismerek,közben egyre jobban és jobban szerettem,kívülről,belülről,sokáig nagyon bántott hogy nem mondtam el neki mit érzek (most már azon vagyok félig-meddig hogy majd esetleg) és gyakran úgy éreztem hogy ő el tud velem feledtetni másokat,mások viszont őt nem.
Most nemrég találkoztam valakivel,aki iránt először nem sok mindent éreztem,csak hogy jófej,jó vele beszélgetni,de pár alkalommal több időre találkoztam vele,és akkor jobban megismertem kicsit.Bár még nem annyira mint a másik férfit.És,nem tudom neki is tetszem-e,mert nem akarok elhamarkodott következtetésekre jutni.De ami a kérdésem lényege: az első pasit mintha intenzívebben szerettem volna,igaz hogy először főleg külsőleg és csak aztán belsőleg,de mintha mégis intenzívebben.A "másodikat" meg mintha kevésbé intenzíven,de valamennyire külsőleg belsőleg is.
A mai napig az elsőt sosem tudta velem teljesen feledtetni a második,de most mintha kicsit össze lennék zavarodva,és nem tudom teljesen mit érzek.Mert az elsővel gyakran úgy vagyok,hogy már azt hiszem kevésbé szeretem,de ha találkozok vele,vagy beszélek vele,mintha mi sem történt volna.És akármikor gondoltam hogy már nem szeretem,vagy el fogom felejteni,mindig másképp lett.
Egyelőre még egyiket sem. Amelyiket "intenzívebben szereted" az iránt valójában csak rajongsz, ez amolyan erős rózsaszínködös fellángolás, leginkább a külseje fogott meg, a belsejét meg annyira nem ismered, de azt is szépnek látod, mert a jó külső elvakít, ha sikerülne vele összejönni pár éven belül elmúlna az érzés.
A másik iránt egyelőre valami barátsággal kevert vonzalmat érzel, ebből nagyobb valószínűséggel lehet szeretet és szerelem, mert nem a külseje fogott meg elsősorban hanem a belseje is, ki tudja ,talán ha jobban megismeritek egymást, az érzés egyre inkább erősödni fog.
Az igaz szerelem általában nem heves fellángolással indul, hanem szép lassan fokozatosan alakul ki, a felek tisztában vannak egymás hibáival és úgy fogadják el a másikat, jól kiegészítik egymást ezért hosszútávon is boldogan élhetnek.
Az elsőt amúgy belsőleg is jól ismerem mert rengeteget beszélgettünk,megosztottuk egymással a problémáinkat,hogy mi történt velünk,a véleményünket dolgokról..
Én úgy értettem hogy először a külseje fogott meg jobban,később viszont a belseje is.Érdekes volt hogy mikor a problémáiról beszélt,egy személyes dologról,akkor éreztem úgy hogy "szeretem a problémáival együtt".
Lehet az a legjobb ha várok és valahogy kiderül.
De most nyáron a másodikkal nem fogok találkozni,csak a másikkal.Ősztől viszont valószínű hogy az "elsővel" nem találkozok.Szóval valahogy ez is csak összezavar mert ha az egyiket fogom csak látni,lehet nem a valós érzéseimet érzem majd (mivel a másikat nem látom) de az is lehet hogy éppen ez ébreszt majd rá (hogy melyik tudja "elfeledtetni" melyikkel)..
Valahogy ez nekem úgy zavaros ahogy van.
Ennek tetejébe még azt sem tudom egészen biztosan hogy melyik mit érez..de a másodikat meg nem is ismerem annyi ideje,így lehet nem olyan mélyek az érzései.
Bocsi,és itt jön még valami: a másodikat nem is ismerem annyi ideje,hogy "minden hibájával együtt" szeressem.
Az elsőt ilyen szempontból jobban,és mondjuk fokozatosan alakult ki.Mondjuk voltak dolgok amik zavartak vele kapcsolatban..ezeket volt hogy megértőn tudtam fogadni,de volt hogy kevésbé voltam megértő,igaz hogy akkor még a hátteret nem ismertem.
Szerinted mi a legjobb?Ha várok,és kiderül nyáron mit érzek igazán az első iránt?
A legideálisabb az lenne ha nem is gondolnék rá (egyikre sem) de ez ki van zárva.
Szerintem csak hagyd hogy alakuljanak a dolgok aztán majd jön aminek jönnie kell,előbb-utóbb érezni fogod hogy melyik az igazi.
Egyébként azt hogy a "külseje elvakít és nem ismered" úgy értettem, hogy mivel külseje nagyon megfogott így a belsejét is idealizálod tudat alatt, attól hogy sokat beszélgetsz vele, még nem feltétlen jelenti hogy már ismered is, nem az együtt töltött időtől függ, hogy mennyire ismerünk meg valakit, hanem annak minőségétől.
Az igaz szeretet lényege,h a hibáival fogadod el, de te még egyiküknek sem ismered minden hibáját, még nem szereted őket.
A második fiú azért érdekes, mert ha az elsőbe teljesen bele lettél volna zúgva, akkor fel se merülne, hogy valaki mással kezdjél, akit utána ismertél meg. Valamit ez a második srác elindított benned, de ez még nagyon kezdetleges dolog, még nagyon az elején van, ebből még bármi lehet, de a döntés a te kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!