Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de a barátnőm is szereti, elvegyem tőle azt akit ő szeret? Mert én úgy érzem jobban szeretem
Férfiak: 15-16 évesen ugyanabba a lányba voltunk szerelmesek a mai napig (10 évvel később is) legjobb barátommal. Incselkedett velünk, velem sétált az udvaron, őhozzá ment oda a szünetben, de végül osztálykiránduláson részegen a barátomra akart rámászni. Ő meg eltolta magától amikor megcsókolta volna a csaj. Ez nagyon jól esett és bár már külön városban élünk, a mai napig havonta találkozunk és hetente Skype-olunk/telefonálunk egymással.
Nők: Lásd a kérdezőt. A nőknek fontosabb a szerelem, a pasi mint a barátság.
(Igen, biztos lenne példa a fordítottjára is. De általánosságban, többnyire akkor is azt tapasztalom, hogy női barátságok sokkal gyakrabban mennek tönkre férfi miatt, mint férfi barátságok nő miatt.)
25/F
Elösször is tisztázzuk, hogy az emeberek nem tárgyak így nem lehet elvenni őket..
Másrészt meg a srácon is múlik, hogy ő kit választana. De a barátnőddel azért, jobb ha tisztázod a helyzetet, hogy neked is vannak érzéseid az illettő felé.
Ilyenkor aki nem a lemondást választja, az nem igaz barát.
Magyarul mindkettőtöknek a lemondást kellene választani. (Igen, nekem már történt ilyen az életemben.)
félreértitek
nem járnak már,amúgy se kedveljük egymást a barátnőmmel
Csak az 5-ös válaszoló hitte azt hogy járnak, a többiek nem.
Ha nem kedvelitek egymást, akkor miért hívod barátnődnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!