Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelmes vagyok egy férfiba, hogyan felejtsem el?
A lényeg annyi, hogy amióta ismerem őt (majdnem 4 éve), szerelmes vagyok belé. A férfi egy közelebbi ismerősöm, viszont sokkal idősebb nálam(ez még a kisebbik gond), ezenkívül házas(gyerek ugyan nincs). Ez utóbbi miatt nem is gondoltam soha, hogy kezdeményezzek nála, sőt, higgyétek el, beleszeretni sem akartam(bár egy ideig nem tudtam, hogy házas, max. gondolhattam hogy 40 felett jó eséllyel nem egyedül él), csak sajnos minél több idő telt el, ő annál fontosabb lett nekem. Ő a legkülönlegesebb ember, akivel valaha találkoztam, mind emberként mind férfiként. Messze senkihez se vonzódtam még így, ezen kívül néhány belső tulajdonságában is hasonlít hozzám, hasonló gondolkodásmódú mint én(ez az egyik ami megfogott benne). Emellett nagyon finom illata van, ápolt, és még sorolhatnám.(És egyáltalán nem gazdag, mielőtt még felmerülne.)
A lényeghez visszatérve úgy hozta a sors, hogy ugyan egy városban maradunk, de ha csak "véletlenül" nem sétálok el a munkahelyére minden nap 3-szor valószínűleg csak nagyon keveset fogunk találkozni. Ezért gondolkodtam el azon, hogy valahogy el kell felejtenem, mivel tudom, hogyha sokáig nem láthatom, nem beszélhetek vele, abba belepusztulok. Tudom, a legkézenfekvőbb az lenne, hogy keressek valakit, aki független és aki tényleg a párom lehet viszont hogyan, ha miközben egy másikkal lennék, végig rá gondolnék?
Én 20 vagyok ő 49, de hidd el kb 40-nél nem néz ki többnek. És akármilyen hihetetlen is egy férfi tarthatja magát annyira jól, hogy még bőven felkeltse egy lány érdeklődését, bár értem én hogy ez a ritkább eset, de attól még van ilyen.
Én ezért nem tartanám magam betegnek, nem ez itt a legnagyobb baj.
köszönöm szépen azoknak, akik normálisan válaszoltak, különösen az utolsónak
örülnék ha még írnátok véleményeket, tanácsokat
10-es válaszolónak leginkább :)
de a többieknek is köszönöm
igen, ez a gond amit 12-es is írt, hogy az illető foglalt, ha nem lenne akkor max a mi ismeretségünk- barátságunk menne tönkre, de így nincs értelme sajnos kezdeményezni...
Itt az előbb feltett egy 40 valahány éves pasi egy kérdést.
Nehezen tud ismerkedni.
Lehet, hogy így üzen a sors nektek. Lehet beszélgetnetek kellene...
házas ergo felejtsd el!!! legyen gerinced légyszives...tudom hogy ezen vagy hogy elfelejtsd és ez a legjobb döntés amit tehetsz, mert ha nem azzal csak magadnak ártasz
szóval a kérdésedre válaszolva amit tehetsz: 20éves vagy (legszebb kor stb) menj el szórakozni barátnőkkel, pasizni ilyenek...ha a saját korosztályodban is eltöltesz egy kis időt hidd el meg fogod találni azt aki neked kell és egy idő után már nem is nézel az ennyivel idősebb pasik után
köszi az értelmes válaszokat, és nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, ha ismerkedni szeretnék azt személyesen tenném
várok még válaszokat
10-es kene a recept:-)))
Nalunk hasonlo volt, munkahely, mindketten hazasok, halalos szerelem, nem tereltuk a dolgot fizikalis sikra es mi ket eve nem talalkoztunk es nem beszeltunk es meg mindig szerelmes belem, es en is erzek iranta valamit, ha nem is olyan intenziven mint anno:-)
Hihetetlenul orulok annak, hogy lenyugodtam es a ferjemmel maradtam mert azota sokkal jobb a hazassagunk de nem tudom masok hogy vannak vele, nalam ket eve nem mult el ugy nap hogy legalabb egyszer ne jutott volna eszembe:-))
Nincs bennem semmi dramai erzes, tehat nem hianyzik vagy ilyesmi, kivaloan elvagyok a dolgaimmal, eppen egy fontos projekten dolgozom vegre szakmailag beteljesult az amire vagytam, a ferjemmel is minden oke, es sorolhatnam es tenyleg nincs "de".
O azota gyartott egy gyereket (egy haldoklo hazassagban eldegel, de ez meg mindig kenyelmesebb mint nekivagni az eletnek (legalabbis az o kis eleteben). O nagyon szeretett volna gyereket, en pedig nagyon nem:-)
Sokszor olvasom, hogy ha a felek nem latjak egymast akkor elmulik...de hogy? Vagy itt miert nincs mulas? Egyszeruen azt erzem (nem remelem, vagy varom) hanem biztosan erzem, hogy valamikor egyutt leszunk.
Ez ilyen intuitiv dolog, ezert van meg ez az allapot? Masreszt azt erzem, hogy ez egy lezaratlan tortenet koztunk es ezt o is tudja.
Szoval ha van valami otleted azon kivul, hogy varjam a megvalto elmulast akkor szivesen fogadom:-)))Egyebkent harmincasok vagyunk
Ez plátói szerelem és lehet hogy "ha összejönnétek" teljesen más lenne minden a valóságban mint ahogy most a fejedben leírtad a forgatókönyvet.
Szerintem ismerkedj meg korodbeliekkel vagy max. 30-32 éves korú férfiakkal akik "hasonlóak" stílusban, intellektuális színtben ehhez a férfihez. Utána el fogod felejteni se perc alatt. Nagy eséllyel csak megdöntene aztán visszamenne a feleségéhez. Szóval inkább térj vissza a való életbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!