Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megszerettelek! Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszerettelek! Szerintetek?

Figyelt kérdés
ha egy nő vagy férfi azt mondja az ellenkező neműnek, hogy "emberileg megszerettelek", akkor lehet, h. szerelmes belé, vagy "csak" emberként szereti?

2016. jún. 6. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Emberileg(.)
2016. jún. 6. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
friendzoned
2016. jún. 6. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Emberként szereti :) Ha valóban szerelmes lenne, akkor azt mondta volna beléd szerettem :) A kettő nem egy és ugyanaz. 27N
2016. jún. 6. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Jajj akkor nagyon nem akar Tőled semmit szerelmileg! :)
2016. jún. 6. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha azt mondaná, hogy "beléd szerettem", akkor lenne szerelem. Vagy esetleg ha ezt még nem merné kimondani, esetleg mondhatna annyit, hogy "megszerettelek", ez kétértelmű, de még mindig lehetne kezdődő szerelem is. Viszont az, hogy konkrétan kihangsúlyozza, hogy "EMBERILEG megszerettelek", az barátság, nem szerelem.
2016. jún. 6. 22:06
 6/10 A kérdező kommentje:
ezt a mondatot én mondtam valakinek, akibe szerelmes vagyok, de egyelőre nem akarom az orrára kötni
2016. jún. 6. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekesen teszed fel a kérdésed...:)
2016. jún. 6. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nem kellett volna odatenned az "emberileg"-et is, mert így nem veszi komolyan, csak barátságnak tartja, ami köztetek van. Vagy összezavartad vele, attól függ, milyen a kapcsolatotok.
2016. jún. 6. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Na igen, ez szerintem is lehet utalás. Én legalábbis tutira ezt mondanám, hátha erre tesz felém ő is lépést. Kétértelmű. Férfiaknak amúgy nem szoktam ilyet mondani.
2016. jún. 6. 22:53
 10/10 A kérdező kommentje:
nos, a lépés azóta megtörtént, mert ő viszont jelezte, hogy ő szerelemmel szeretne
2016. jún. 6. 23:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!