Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Osszejonnetek ujra az exetekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejonnetek ujra az exetekkel?

Figyelt kérdés

Vagy ha osszejottetek mennyi ido után akkoriban hogyan zártátok le a kapcsolatotokat?

Ha megirnatok melle a kórokozókat is külön köszi erte...

Káposztás duma nem kell.... Unalmas

2016. jún. 6. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem, semmi esetben sem. Nem hiába lett vége.
2016. jún. 6. 16:33
 12/16 Szergej55 ***** válasza:
Semmi esetre sem.
2016. jún. 6. 17:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Életemben egyszer volt második esély: egy kamaszkori nagy szerelmemnek adtam meg huszonévesen újra a lehetőséget, hátha csak túl fiatalok voltunk. Hát nem. Pontosan ugyanott folytatódtak a problémák. Őt a mai napig szeretem (szeretettel), de soha nem jönnék össze vele (főleg, hogy mindkettőnknek lett azóta családunk).

A volt férjemmel volt a leghosszabb kapcsolatom, és azt kell mondjam, sok esélyt kapott addig, amíg tartott a kapcsolat, de egyikkel sem élt. És azóta már láttam tönkremenni újabb párkapcsolatát, tehát semmit nem tanult.

Ha a világon az egyetlen férfi lenne, akkor sem jönnék össze vele újra.

2016. jún. 6. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:

En osszejonnek vele. Minket a tavolsag szedett szet. Eddig vele voltam a legboldogabb az eletemben. Azota volt mar parom,es van most is. Megis ha ugy adna a sors, tudom hogy nem szep dolog,de vissza mennek hozza. De ilyen mar ugy sem lesz sosem,hisz megnosult,es mar gyereke is van.

En szakitottam vele,mert kijottem dolgozni Angliaba, es o nem akarta elhagyni az orszagot. Ezert a karriert valasztottam o helyette. Kulonben a mai napig tartjuk s kapcsolatot.

2016. jún. 6. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem mert fürdés után nem veszem fel a szennyes ruhát! Még egyszer nem jönnék össze vele soha a büdös életben,egoista tetü volt! Remélem összefutok vele egyszer valahol és akkor úgy szemközt csapom hogy megszédül !
2016. jún. 8. 05:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem. Elég volt hogy egyszer pofára ejtett, még egyszer nem élném át inkább...
2016. jún. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!