Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejonnetek ujra az exetekkel?
Vagy ha osszejottetek mennyi ido után akkoriban hogyan zártátok le a kapcsolatotokat?
Ha megirnatok melle a kórokozókat is külön köszi erte...
Káposztás duma nem kell.... Unalmas
Életemben egyszer volt második esély: egy kamaszkori nagy szerelmemnek adtam meg huszonévesen újra a lehetőséget, hátha csak túl fiatalok voltunk. Hát nem. Pontosan ugyanott folytatódtak a problémák. Őt a mai napig szeretem (szeretettel), de soha nem jönnék össze vele (főleg, hogy mindkettőnknek lett azóta családunk).
A volt férjemmel volt a leghosszabb kapcsolatom, és azt kell mondjam, sok esélyt kapott addig, amíg tartott a kapcsolat, de egyikkel sem élt. És azóta már láttam tönkremenni újabb párkapcsolatát, tehát semmit nem tanult.
Ha a világon az egyetlen férfi lenne, akkor sem jönnék össze vele újra.
En osszejonnek vele. Minket a tavolsag szedett szet. Eddig vele voltam a legboldogabb az eletemben. Azota volt mar parom,es van most is. Megis ha ugy adna a sors, tudom hogy nem szep dolog,de vissza mennek hozza. De ilyen mar ugy sem lesz sosem,hisz megnosult,es mar gyereke is van.
En szakitottam vele,mert kijottem dolgozni Angliaba, es o nem akarta elhagyni az orszagot. Ezert a karriert valasztottam o helyette. Kulonben a mai napig tartjuk s kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!