Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Osszejonnetek ujra az exetekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejonnetek ujra az exetekkel?

Figyelt kérdés

Vagy ha osszejottetek mennyi ido után akkoriban hogyan zártátok le a kapcsolatotokat?

Ha megirnatok melle a kórokozókat is külön köszi erte...

Káposztás duma nem kell.... Unalmas

2016. jún. 6. 15:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Káposztás duma:D Tényleg unalmas. Hát én sajnos már harmadszorra, ezért idióta vagyok, és nem javul semmi, én rossz döntést hoztam, de lehet, hogy nálatok más a helyzet. Nem tudom, hogy hány éves vagy és mi volt a szakítás oka, és milyen volt a kapcsolat, mennyi időt voltatok együtt. Azt kellene eldöntened, hogy a kapcsolat alapja stabil-e, és ez csak egy hullámvölgy (pl. mert ellaposodott vagy jött egy harmadik fél, aki később semmit nem fog jelenteni, vagy ilyesmi), vagy generális alapvető problémák vannak. Ezt neked kellene látni 8sokszor ez sem könnyű, mert nem túl éles a határvonal)
2016. jún. 6. 15:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem. A kórokozók legyenek az Orthomyxoviridae.
2016. jún. 6. 15:10
 3/16 A kérdező kommentje:

:)

Masok eseteire lennek nagyon kivancsi megeri e az ilyen vagy nem mert utolag rájöttem par dologra, de nem ragaszkodok hozza csak szenvedelyes kapcsolat volt:)

1,5 évig voltunk egyutt oriasi veszekedesekkel...:D 2 honapja szakitottunk teljesen vagyis elotte o erőltette a szunetet volt is, de ugyanúgy keresett aztan nálam betelt a pohár es el lett küldve telefonon stilusosan smsben....

Utána két hétig nem keresett aztan en megismertem egy hulyegyereket akivel találkozgattam par alkalommal na ahogy o rola tudomast szerzett sík ideg lett, hivogatott stb de nem vettem fel neki a telefont... Aztan kesobb is hivogatott de szinten nem vettem fel a telefont mert tudja hol lakom ne a telefonon nyomjon két gombot mert epp ezert is tettem ki a szuret....

Aztan nagy csönd elvoltam a magam kis vilagaban, egyik nap latott akkor is hivott de akkor sem vettem fel neki a telefont..

Sok szar dolog eszembe jut vele kapcsolatban de par dologra magammal kapcsolatban is meg rendbe tettem magam mert míg egyutt voltunk elég szétszórt voltam...

De nem hagy nyugodni a gondolat hogy magához mertem nem erőlteti meg magat de megis keres, es hogy ezután a "valtozasok" után szivesen beszélnek vele... :)

2016. jún. 6. 15:19
 4/16 anonim ***** válasza:
Talán.
2016. jún. 6. 15:25
 5/16 anonim ***** válasza:

Azzal, amelyik egy nő mellett sem tudott megmaradni, nem jönnék össze újból. Akkoriban, főiskolásként még elment volna, hogy akkorát csalódott, nem kapott jó mintát a családban, csúnyán átverte az első barátnője, hogy nem tud kialakítani egy kapcsolatot, és túl hamar lépegetett tovább, de már a csalódása óta eltelt több, mint egy évtized, és pár éve már a sokadik csaj mellett láttam egy áruházban, úgyhogy ez már a saját idiotizmusa. Ő egyszerűen alkalmatlan párkapcsolatra, és részvétem azoknak is, akikkel utánam jött össze, sokakat megbántott.

Akivel utána voltam együtt, vele egy darabig még összejöttem volna, ha alkalmasak lettek volna a körülmények, de azóta már hosszú idő telt el, és másba szerettem bele, elmúltak felé azok az érzéseim, amik ahhoz kellenének, hogy újra összejöjjünk. Különben is ő lépett le, és bár a körülmények megváltoztak, ezek már nem jelentenének akadályt, már nem úgy érzek iránta.

A káposztás duma meg hülyeség. Ismerek/ismertem olyan párt, akiknek másodszorra összejött.

2016. jún. 6. 15:27
 6/16 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: szerintem ha van szenvedély, márpedig az láthatóan van, ebből még bármi lehet!
2016. jún. 6. 15:35
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem, ami nem működött azt minek erőltetni?

Két ember kell egy kapcsolatoz. Hiába jönnek össze újra, ha nem képesek ketten kijavítani a hibákat, egy ember egymagában kevés hozzá, és tipikusan az egyik mindig jobban akarja mint a másik.

2016. jún. 6. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem jönnék össze egyikkel sem.

Szép volt, jó volt, de csak volt. Amit lezártam, szeretem úgy is hagyni, és előre haladni, nem pedig hátra. Félreértés ne essék jóban vagyok egy csomó exemmel, de tudom, miért nem működtek azok a kapcsolatok, és továbbra sem hiszem, hogy menne. Nem is hiszem, hogy tudnám még úgy szeretni őket.

2016. jún. 6. 15:50
 9/16 anonim ***** válasza:
19 voltam mikor összejöttünk, én gyerekes voltam, túlsàgosan ragaszkodó, még tanultam. Gyerekességemből adódóan nem kezeltem jól a dolgokat. Ő nem tudott engem kezelni. Kis híjàn 4 évig húztuk, ő hagyott el, egyik napról a màsikra. Onnantól kezdve nem kerestük egymàst. Egy percig sem tettem magam túl rajta, 2 évig voltunk külön. Majd megtört a jég, talàlkoztunk, megbeszéltük azt, amit 2 évve azelőtt kellett volna. Nekem addigra benőtt a fejem làgya, ő is vàltozott. 4 éve vagyunk újra, ebből lassan egy éve a férjem. Nekünk összejött.
2016. jún. 6. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem. Számomra ez elvi kérdés. Ami egyszer rossz volt, később is ugyanolyan rossz lesz.
2016. jún. 6. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!