Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Osszejonnetek ujra vele ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejonnetek ujra vele ebben az esetben?

Figyelt kérdés
huszonevesek vagyunk, 200 kmre lakunk egymastol. Tavalyelott az en varosomban megismerkedtunk, randiztunk, osszejottunk, majd haza ment. Ezutan en voltam hozza. Egyszer egy alkalommal mikor ott voltam, nem ert ram. Megbocsatottam, talalkoztunk, majd ugymond eltunt, hogy most nem talalkozhatunk. Osszejott a kolleganojevel. Szakitottak. Tavasz ota probalkozik, komolyan, es ugy viselkedik mint elotte sosem. Nekem nem fullik a fogam ezekutan. De szerelmes voltam es most o is mas. Helyesen teszem, ha visszautasitom, ugye?
2016. jan. 13. 22:50
 1/8 RRR ***** válasza:

nem

igen helyesen

anyukájával szórakozzon

2016. jan. 13. 22:54
 2/8 anonim válasza:
Haaat ebbol meg lehet egy szep kapcsolat is. Baratnom pasija is ugyan igy cselekedett majd megjavult teljesen. Azota is egyutt vannak. 22/l
2016. jan. 13. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Pff, szerintem hagyd a fenébe!
2016. jan. 13. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem győztél meg arról, hogy ti valóban együtt voltatok.
2016. jan. 13. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Utazol 200 km-t és nem ér rá veled foglalkozni?

Mi van?

Eltűnik, összejön mással,aztán szakít, majd téged akar.

Tipikus ha ló nincs,jó a szamár is.

Légy észnél, hülyének néz!

Elbaxta,többször is.

Én nem adnék neki újabb esélyt, lehet jön egy újabb kollegina, neked meg újra kocc lesz.

Térj észhez,haló!!

2016. jan. 13. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 válaszoló véleményét osztom!

Én sem adnék neki új esélyt.

2016. jan. 14. 00:16
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha szenvedni akarsz, akkor adj esélyt neki. Miért nem keresel olyat, aki nem 200km-re van? Leírásod alapján nem győztél meg arról, hogy ő miért jó neked.
2016. jan. 14. 06:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, káosz az egész,hagyd inkább, biztos találsz olyat aki megbecsül
2016. jan. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!