Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint nem is voltam igazán szerelmes belé?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki közel két éve, hogy bejön. De barátnője van. Jóban vagyunk, nem is akarok tőle többet, amíg más lány van az életében, de apró flörtök vannak és elég sokszor mondja, hogy szeret. (akkor nem értem, miért van együtt a barátnőjével) A múlt héten megismertem egy másik srácot, akivel azt érzem, hogy nagyon egy húron pendülünk, mármint ő is komoly kapcsolatot keres, hasonló nézeteket vall, mint én. És ahogy megismertem ezt a pasit, mintha a másik megszűnt volna létezni, pedig azelőtt nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna rá... Most a múlt héten megismert pasira tudok csak gondolni... Most két évig akkor miért voltam oda? Vagy már sikerült túllépnem rajta érzelmileg? Annyira kavarognak az érzelmek bennem.2016. jún. 4. 12:55
1/2 A kérdező kommentje:
A közel két év alatt próbálkozott egy pár pasi, de nem tudott egyik se így megfogni érzelmileg...
2016. jún. 4. 12:59
2/2 anonim válasza:
Ez csak vonzalom volt. A szerelemhez idő kell és sok más is... :) és nem múlik el egyik pillanatról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!