Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém? Így hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém? Így hogy költözzünk össze? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátom egy fiú (én lány vagyok). Eddig nekem nem voltak fiúk az életemben... Mármint gyakran tetszett valaki, de ennél több nem volt. Lassan 19 éves vagyok és még csak nem is csókolóztam a múlt hét péntekig.

Szóval most van egy srác, aki érdeklődik irántam és elég sokat beszélgetünk tavasz óta, konkrétan egész nap.

A legjobb barátom viszont ki nem állhatja... Nem azt kérem tőle, hogy akkor most mászkáljunk hármasban, meg legyenek világi haverok. De nem igaz, hogy két szót nem beszélhetek vele arról, hogy mizu a sráccal, mert azonnal átmegy flegmába és úgy tesz, mint aki nem hallja, amit mondok. Vagy annyit mond, hogy "én már elmondtam erről a véleményemet". Ami annyi volt, hogy ez a srác egy elkényeztetett szépfiú, mindenki utálja és csak meg akar .... . Neki ennyi volt és azóta tiszta ideg lesz, ha beszélni szeretnék, vagy tanácsot kérni tőle.

Viszont én mindig meghallgatom a csajozós sztorijait, egy millió alkalommal eljátszottam már, hogy a barátnője vagyok, sosem viselkedtem így, bármennyire is unszimpatikus volt az adott lány. Ráadásul ő hetente többel csinálja ezt, szóval ő sem egy szent, aki házasságot akar a lányoktól, nőktől...

Többen azt mondták, hogy féltékeny. De mégis miért?

2 éve legjobb barátok vagyunk és sosem viselkedett így, bármilyen fiúról áradoztam neki (bár azok plátói dolgok voltak).

Úgy volt, hogy augusztusban összeköltözünk, de nem akarok egy pokróccal élni, akihez hozzá sem lehet szólni, ha ez a téma feljön.

2016. jún. 1. 19:33
1 2
 1/11 crudy ***** válasza:

1. erős gyanúm van h te neki nem csak a barátja vagy.

2. Azt mondod h a legjobb barátoddal nem tudsz bármiről beszélni? Ezt kell valahova ragozzam?

3. Még ha a legjobb barátod is, miért kéne bármilyen viszonyba lennie azzal aki tetszik neked? Ha zavarja a téma akkor ne beszélj vele erről de szerintem mond meg neki h engedje ki a felkötött tökét és ne hisztizzen mint egy pics*

2016. jún. 1. 19:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Nincs köztünk semmi "extra" és soha nem is volt.

Igazából azért próbálnék néha erről beszélni vele, mert ő azért csak tapasztaltabb, meg fiú és tudom, hogy bízhatok benne, nem pletykálná el a dolgaimat.

2016. jún. 1. 19:52
 3/11 crudy ***** válasza:
Azt értem h nincs köztetek semmi se ez nem azt jelenti h ő is így gondolja. Had mondjak el valamit amit csak a tapasztalatra építek tehát nem tudom alátámasztani. (fiú vagyok) Ha egy fiú közelebbi barátságot köt egy lánnyal akkor ott két dologról lehet szó: Vagy testileg vonzódik a lányhoz, vagy tetszik neki és nem csak testileg vonzódik hozzá. De te mint lány erről nem feltétlen tudsz.
2016. jún. 1. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ebbe a fiú-lány barátságba nem nagyon hiszek. Itt a példa hogy a pasi akar valamit tőled. Azért csajozott hátha te féltékeny leszel plusz ezelőtt plátói pasikról beszéltél neki azért nem zavarta. Most meg ott van előtted és meg is csókolt és ez már nem tetszik neki.
2016. jún. 1. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy ez is csak egy ilyen álnaiv kérdés, hogy minél többen leírjuk neked, amit Te is nagyon jól tudsz. Ha nem, akkor azt kell mondjam, hogy butus vagy...
2016. jún. 1. 20:23
 6/11 crudy ***** válasza:
Utolsó megdolgoztál a 79%os rátáért :DD
2016. jún. 1. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaja, gyúrok rá keményen... xD
2016. jún. 1. 20:38
 8/11 A kérdező kommentje:

De én nem tetszem neki, mint lány/nő.

Alacsony vagyok, picit duci (azért ne 150 kg-nak képzeljetek, aki nem tud lépcsőzni sem) és egyáltalán nem vagyok magabiztos. Szóval olyan "megbújok a tömegben" típus vagyok.

Ő pedig mindig a magas, vékony lányokat szedi fel, akik totálisan az ellentéteim általában. Szóval tudom, hogy nem jövök be neki és ez nem is zavar, mert ránézek és nem azt látom, milyen jó pasi, hanem hogy ő a legjobb barátom.

2016. jún. 1. 20:47
 9/11 crudy ***** válasza:
Leírom még egyszer nyomatékosan. Nem látod de ezt is leírom h most felálltam a székből h értsd h mennyire komolyan gondolom. Az HA talán tetszel neki, arról te nem tudsz. És nem is fogod kitalálni.
2016. jún. 1. 21:32
 10/11 A kérdező kommentje:

De csak lenne rá valamilyen jel.

Nem?

2016. jún. 1. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!