Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos a megérzésemben, de mégis zavar. Jogosan? Mit tegyek?
Lehet hogy összetett és szokatlan lesz a szitu amit leírok,és lehet lesz aki elítél,de remélem nem.
Arról van szó,hogy van egy pasi,aki sajnos nős,és én szeretem őt,elfogadom hogy nem lehet köztünk semmi,de nem ez a baj.Van egy olyan érzésem,hogy én is tetszek neki,de mivel nem vallotta be,ez nem teljesen biztos (bár gyakran nagyon úgy tűnik).De nem az a baj hogy nem lehet köztünk semmi.Engem az zavar hogy olyan mintha néha emiatt hogy tetszem neki(tetszünk egymásnak) egyes dolgokban többet segítene nekem,mint másoknak,más dolgokban meg pont ellenkezőleg,mintha kevesebbet segítene.NEM biztos hogy mindig ez van a hattérben,mert van hogy tényleg nem tud mit csinálni,de néha mintha emiatt viselkedne kicsit máshogy velem,pozitív vagy akár negatív értelemben.Tudom hogy nem lehet köztünk semmi,de zavar hogy emiatt esetleg máshogy viselkedik velem.Nem merek emiatt szólni neki,mert mi van ha mégse emiatt csinálja..de van néha egy ilyen érzésem.Jogosan zavar?Szerintetek ha ezt magammal szemben igaszságtalannak érzem esetleg,akkor is maradjak csöndben,vagy inkább beszélni kellene róla?
Nem az zavar hogy nincs köztünk semmi,hanem mintha más lenne emiatt velem,és nekem ez olykor rosszul esik.Arról nem tehetek róla hogy szeretem,ha esetleg ő is hasonlóan érez,arról meg ő nem tehet.Csak úgy gondolom hogy ez kicsit becsapás jellegű hogy jobban vagy rosszabbul bánik velem mint mással,egy olyan valami miatt,amiről végülis senki nem tehet.
Én nem azt "tervezem" hogy beszélek vele erről és akkor jöjjünk össze.Még félreérti valaki és én leszek a rossz..
Csak zavar valahogy ez,hogy talán emiatt viselkedik velem másképp.
Mondjuk ha beszélnék is vele erről,felhozni sem lenne könnyű a témát,meg lehet gyáva lennék hozzá,de azt sem tudom ez egyáltalán helyes döntés lenne-e.
Amúgy én úgy gondolom,hogy ha van is egy ilyen helyzet,hogy tetszenek egymásnak de nem jöhetnek össze,attól még szerintem nem muszáj így "megoldani".Lehetne beszélni róla,és utána elfogadni hogy nem lehet,de megpróbálva ugyanúgy kezelni ezután a másik felet,mint a többi embert.Ez nem működik?Vagy emberfüggő hogy ki mit csinál?
Hát..azért gondoltam rá hogy esetleg ez van a háttérben,mert van amikor másnak annyira nem akar segíteni,vagy csak unottan csinál neki valamit,hogy lerázza,nekem meg felajánlja magától.Megsimogatta az arcom,csak úgy magától,ha érezte hogy szomotú vagyok,magához ölelt,adott nekem ajándékot és mondta hogy másoknak nem szokott adni,ez neki is olyan furcsa.
Például ezek miatt kezdtem gondolni erre..meg pár dolog amit mondott,de nem írnék le mindent.
Azt is átgondolom amit írtál,első.Köszönöm hogy válaszoltál,hasznos volt.
Mikor ajándékot adott,mondta hogy okosnak gondol,de hozzátette azt is hogy másoknak nem szokott ajándékot "osztgatni" és hogy neki is furcsa ez..
Nekem ebben van egy kis ellentmondás. Neked nem? Vagy te mire gondolsz ebből?
Olyan is volt hogy felajánlotta hogy segít,tudta hogy elvileg nem vagyok rászorulva (mondtam neki hogy meg tudom máshogy is oldani) ,mégis úgy tűnt mintha nagyon segíteni akart volna..végül belementem (amúgy gondoltam hogy hát lehet csak rendes,meg olyan dologról volt szó hogy pont oda ment ahova nekem kellett volna,tényleg nem megrendezte) és utána mondta hogy örült neki,hogy így alakult.
Hát,még a sima segítségre mondanám hogy csak rendes,de arra amit a végén mondott..arra valahogy nem.
Nekem hihetetlen hogy ilyen történne,de ha belegondolok abba amiket leírtam..
Nekem az a hihetetlen hogy tetszenek neki,vagy akarna valamit.
Mert amúgy általában nem úgy tnik mintha lennének a feleségével problémáival,meg szerintem biztos szereti.Csak amiket meg velem csinál,már volt több jele mintha tetszenék neki,de egy ideje meg úgy tűnik mintha már érzelem is lenne benne,nem csak a külsőm tetszene neki.Mintha tényleg szeretne,ugyanakkor nem hiszem hogy valamit akarna a(akár rövid távon) mert volt egy olyan utalása,mikor ilyesmi téma jött szóba (valamit beszéltünk a titkokról).Mondta hogy néha jobb ha titok marad valami,mert sokkoló lehetne,ha kiderülne,meg hogy vagy boldogságot okozna ha kiderülne,vagy az ellenkezőjét.
Ez is érdekes,de én nem hiszem hogy ezzel egy szexkapcsolatra utalt volna,mert az nincs köztünk.Szóval ez nem is "derülhet ki" mert nem is létezik.
Nem gondolhatott inkább az érzelmeire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!