Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akiket zavar a kopaszodás! Mégis mikortól számít valaki kopaszodónak? Ha nem úgy nő elől a hajad mint lent a képen akkor az már nektek kopaszodás?
Férfi vagyok. Nem mindenkinek egyformán nől a haja. Vannak nők, akiknek magasabban van a homlokuk, de attól még nem kopasz.
Ha el kezd ritkulni a haj és már látszik a fejbőr, az a kopaszodás, vagy ha a homlokod évről évre feljebb csúszik.
A homlok méret az ok, ha valakinek nincs benne egy nagyobb görbület, akkor az nem kopaszodik, max magasabb a homloka.
Engem elől a forma érdekel, hogyha nem ennyire egyenes hanem két oldalat kicsit beljebb van, már azt is kopaszodásnak veszik a nők ?
de egyébként szerintetek nem néz ki jobban ha van benne egy kisebb ív, pl mint itt:
Ez nem sokkal férfiasabb mint a fenti képen?
(most csak a hajvonalra gondolok másra nem)
de most őszintén az az ív nem áll jobban?
Szerintem az első kép amit raktam, túl egyenes, elég furcsán néz ki, de lehet én csak azért mondom mert nekem nem ilyen.
Kérdező, mire akarsz kilyukadni? :-)
Nézd, más, ha valakinek ívesen nő a haja és más, ha kopaszodik, ne mosd össze a kettőt. Az én családomban az íves hajnövekedés a jellemző, de kopaszodás nem jellemző, nekem az íves frizura tetszik, a kopasz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!