Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akiket zavar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akiket zavar a kopaszodás! Mégis mikortól számít valaki kopaszodónak? Ha nem úgy nő elől a hajad mint lent a képen akkor az már nektek kopaszodás?

Figyelt kérdés
[link]
2016. ápr. 8. 16:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok. Nem mindenkinek egyformán nől a haja. Vannak nők, akiknek magasabban van a homlokuk, de attól még nem kopasz.

Ha el kezd ritkulni a haj és már látszik a fejbőr, az a kopaszodás, vagy ha a homlokod évről évre feljebb csúszik.

2016. ápr. 8. 17:02
 2/12 A kérdező kommentje:

A homlok méret az ok, ha valakinek nincs benne egy nagyobb görbület, akkor az nem kopaszodik, max magasabb a homloka.

Engem elől a forma érdekel, hogyha nem ennyire egyenes hanem két oldalat kicsit beljebb van, már azt is kopaszodásnak veszik a nők ?

2016. ápr. 8. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha valakinek látványosan ritkul a haja, vagy pl. a feje teteje már kopasz, de még oldalt van haj. Nem egyformán nő az emberek haja, sem nőknek sem férfiaknak, de a kopaszodás más tészta. Egyébként az én családomban egyáltalán nem jellemző még idős korban sem. Apai nagyapám is még 83 évesen korához képest dús hajkoronával távozott az életből.
2016. ápr. 8. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nem kopaszodsz, hanem egész életedben olyan volt, nyilván nem, hanem ilyen a hajformád. De a hosszabb haj eltakarja, észre sem veszik.
2016. ápr. 8. 17:18
 5/12 A kérdező kommentje:

de egyébként szerintetek nem néz ki jobban ha van benne egy kisebb ív, pl mint itt:

[link]

Ez nem sokkal férfiasabb mint a fenti képen?

(most csak a hajvonalra gondolok másra nem)

2016. ápr. 8. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm pl. elől kezdett kopaszodni, és az volt, hogy egyre magasabb lett a homloka, de körben a haja megmaradt. Egy másik ismerősömnek pl. hátul, a hajkorona közepén kezdett ritkulni, ami nem feltétlenül látszik elölről, de ha azt a részt látod, ott már nincs haja. Az, hogy valakinek elől egyenesen nő a haja vagy szarvacska formában, nem jelent semmit.
2016. ápr. 8. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Figyi, én nő vagyok, és nekem is ívesen nő a hajam elől, de soha nem hullott. Mindkét nagyapámnak szintén íves (volt) elől a hajuk, de egyikük sem kopaszodott.
2016. ápr. 8. 17:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nőket nem a kopaszodás ténye zavarja, hanem a kopaszodás következtében csökkenő "jóképűség". Magyarul tökéletesen felesleges azt kutatni, hogy mi számít kopaszodásnak. Ugyanis mindegy, hogy már eleve olyan a hajad, vagy csak csak a kopaszodás hatására lett olyan, ha (nem) tetszel nekik. Az eredmény tekintetében ugyanaz.
2016. ápr. 8. 17:31
 9/12 A kérdező kommentje:

de most őszintén az az ív nem áll jobban?

Szerintem az első kép amit raktam, túl egyenes, elég furcsán néz ki, de lehet én csak azért mondom mert nekem nem ilyen.

2016. ápr. 8. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, mire akarsz kilyukadni? :-)

Nézd, más, ha valakinek ívesen nő a haja és más, ha kopaszodik, ne mosd össze a kettőt. Az én családomban az íves hajnövekedés a jellemző, de kopaszodás nem jellemző, nekem az íves frizura tetszik, a kopasz nem.

2016. ápr. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!