Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok jo senkinek? 22/l
Figyelt kérdés
pedig szívvel teszek mindnent :,/2016. máj. 31. 17:54
1/7 anonim válasza:
én is szívvel teszek mindent, de a földtől nem elég magasról...
Van ez így.
3/7 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy szívvel pippantod a férfiakat vagy tényleg a hagyományos értelemben véve élsz úgy. Itt lényegében az áll fent, hogy saját magadnak nem vagy elég jó, emiatt vannak komplexusaid, amit kifele sugárzol magadból és megérzik ezt. Tehát először magadnak kell jónak lenni, aztán jöhet minden más. :)
4/7 anonim válasza:
Buta vagy, csúnya, unalmas, zárkózott... Esetleg az összes egyszerre.
5/7 anonim válasza:
ha ez a "Miért nem vagyok jó senkinek" kérdések tényleg nők, akkor az már durvaaaa.
6/7 anonim válasza:
Most en is igy érzem, csak en fiuban. :(
Majd elmúlik egyszer.
7/7 anonim válasza:
Kifejtenéd bővebben? Én még nem ismerlek, úgyhogy nem tudhatod nekem nem lennél-e jó. :D Addig meg ne mondj ilyet!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!