Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a szerelem? Mitévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szerelem? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

21 éves férfi vagyok.

Van egy párom fél éve.

A kapcsolatunk elején nagyon jól indult minden. Harmonikus volt. Körülbelül két hónap után teljesen azt éreztem, hogy magamra hagyott a kapcsolatban. Mindenért megsértődött rám. Bármit csináltam (pl: ha vettem neki valami kaját a pékségben megharagudott, mert azt mondta, hogy "ráerőltetek mindent", vagy elfelejtettem azt, hogy aznap mikor végez a suliban, amit megjegyeznék, hogy előtte két nappal mondott) és sorolhatnám még.

Azt éreztem, hogy nem becsül meg, mert lekezelően beszélt velem, mint egy kis gyerekkel és akárhányszor elmondtam neki, hogy engem ez zavar, akkor is megsértődött, mert azt mondta, hogy "meg akarom változtatni".

Itt lett elegem és mondtam, hogy szakítok, erre ő olyan kedves szavakat mondott, hogy nem akar elveszíteni, meg, hogy én vagyok a mindene meg, hogy fog változtatni a modorán. Én elhittem és maradtam. Utána jött két hónap, amibe tényleg minden héten hétvégén jöttek a veszekedések, teljesen kimerültem lelkileg. Volt, amikor sírtam is, mert olyanokat mondott nekem. De én sose mondtam neki semmi durvát, vagy bántót, mert nem akartam, hogy rosszul érezze magát. Volt olyan, amikor azt mondta, hogy ő már nem szeret engem annyira, mint régen. Én meg próbáltam a kedvében járni mindennel. Vettem neki rózsát, meg próbáltam újra éreztetni vele, azt, amit régen. Mondta, hogy nem érzi, hogy fontos lenne nekem. Pedig az. Meg nem akarta sose megfogni a kezem, amikor sétálunk. (De ez, vagy 2 hónapja történt.)

Az utóbbi időben látok rajta változást, hogy próbál velem szépen beszélni, meg megfogja a kezem séta közben is. Szerintem nagyon sokat változott, de ami zavar és ezt mondtam neki is, hogy nem akarja megismerni a családom. Sose mondtak neki semmi rosszat, vagy bántót. De egyszerűen beszélni se, akar senkivel. És ez nagyon fáj nekem. Mert azt érzem, hogy választanom kellene közöttük. Mondta, hogy, ha jön nálunk, akkor tényleg megpróbálja megismerni őket, de 1 hónapja nem jött. Mindig valami indok volt.

Szerintetek mitévő legyek?

Olyan sok esélyt adtam már neki.

De, ha azt mondom neki, hogy már nem akarom folytatni, akkor mindig sír meg mondja, hogy tényleg nem akar elveszíteni... stb (minden kedveset) és nem akarom, hogy rosszul érezze egy percre is magát.

Én tényleg próbálom elviselni a kisebb hisztiket, vagy, ha nem jó neki valami, akkor próbálok javítani.

UI: Ő az első szerelmem, vele történt meg minden.

2016. máj. 30. 10:48
 1/4 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ez nem szerelem, ezek konfliktusok amiket nektek kettőtöknek kellene megoldani. Ha fontos neked akkor várj még amíg késznek nem érzi magát arra, hogy megismerje a családod. Hidd el, ha emiatt kidobod utána bánni fogod.
2016. máj. 30. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szakítani is tudni kell, Te tudod, h mennyit ad ez a kapcsolat, ha csak szenvedsz benne, akkor egy kis sírás miatt nem maradhatsz vele. Persze, rosszul érzitek magatokat mindketten, de volt olyan barátom, aki erre hivatkozva nem tudott szakítani 1,5 éven ekresztül a nőjével és csak akkor lépett le, amikor már volt neki más több hete. Szaktani is tudni kell, ha ott az ideje.
2016. máj. 30. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, a szerelem feltölt, támaszt nyújt, mindkét fél számára pozitív hatású. Amit te írsz, az ragaszkodás a megszokotthoz, megalkuvás, beletörődés. Köze nincs a szerelemhez.
2016. máj. 30. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem jobbat érdemelsz, vár rád valaki, aki becsülni és értékelni fog, ez a lány nem biztos, hogy a nagy ő, de legalább tapasztalatot gyűjtöttél.
2016. máj. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!