Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz így normális párkapcsolatom? Még csókolózni sem szeretnék friss kapcsolatban.
2 lehetőséged van:
Kifejezetten aszexuális társat keresel (mert amit leírtál, az az)
Felkeresel egy pszichológust és feldolgozod magadban a testiséghez való viszonyod, utána keresel társat
Nem hiszem, hogy olyat kéne csinálnod vagy erőltetned, ami neked nem jó. Főleg úgy, hogy érzed is, hogy nem helyes.
Én voltam így a volt barátnőmmel. Nagyon lassan alakult ki köztünk és tetszett is ez a dolog nekem. Lassan engedett közel magához, de nem is akartam sietni. Nagyon türelmes voltam. Aztán persze máshogy alakultak a dolgok és vége lett.
Nem hinném, hogy baj lenne veled. A legtöbb férfi azonban szereti a testiséget. De lehet egy türelmesebb illetőre van szükséged. Aki azt mondja, hogy megéri várnia.
Amúgy te a testiséget nem szereted, vagy csak bizalmatlan vagy és félsz, hogy összebonyolódsz valakivel, akivel aztán szétmész? Ha egy megbízható, boldog kapcsolatod lenne, akkor sem tudnád élvezni?
Van az a frigidség, amit szoktak emlegetni meg az aszexualitás. Nem hinném, hogy nálad ez állna fent. Ha esetleg mégis, lehetett itt gyakorin is olvasni több kérdést ilyen témában, talán pont férfi feltevő is volt, aki nem akarta a szexualitást, de akart párkapcsolatot.
Ha jól értelek, nálad a szerelem indul be lassan és az vonná maga után a kémiát. Ezzel így nincs is semmi baj.
Nézd, én is közeledek a 30 felé szingli vagyok. És még keresem az igazit és most kezdenék úgy jobban ismerkedni.
A többi ember szerintem "felelőtlenebb" nálad. Összejönnek valakivel, beleképzelnek tulajdonságokat, szerelmesek lesznek egy fantáziaképbe és elkezdenek szexuális dolgokba bonyolódni, majd otthagyják egymást, azzal a címmel, hogy nem illenek össze. Attól, hogy szinte mindenki ezt csinálja, még nem ez a helyes :)
Nekem inkabb amolyan testiseg fobianak tunik a dolog, nem tudsz mit kezdeni a kozelseggel, az erintesekkel, frusztral es menekulsz a dolog elol, masreszt pedig vagysz ra. Kerdes h azert vagysz ra mert a tarsadalom ezt elvarja es mar "abban a korban vagy", vagy pedig azert mert oszton. Ha az elobbi akkor aszexualis, ha utobbi akkor kezeletetni kell a dolgot pszichologussal:-))
Csokolozni en is utalom, en elobb fekszem le valakivel mintsem csokolozom, mert irtozom a nyaltol, a baciktol es a szajszagtol. Tok mindegy h nem lehet erezni, mindenkinek van egy ize, es ettol engem a hideg raz barmennyire is szeretem az illetot:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!