Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak a pénz kell minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pénz kell minden nőnek?

Figyelt kérdés
Mintha csak a pénz létezne a számukra, de persze nem maguknak akarják megkeresni hanem a férfitől várják el. Az összes nő ilyen

2016. máj. 28. 00:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

Ez nem igaz, mert először az X6-os kulcsát kérik el, aztán két puszi után a bakkártyádat is. (sarcasm)

Nyomtass nekik otthon színes nyomtatóval, és sztriptizeljen neked, te meg a bugyiba tolod ezt. :D

2016. máj. 28. 01:01
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Ez így nem helytálló. A valóságban az is elég, ha a férfi biztosítani tudja a sikeresség illúzióját. Tehát nem kell rögtön gazdagnak lenni, de a férfin meg kell nyilvánulnia a sikerre való képességnek. Ezt a valós vagy mímelt magabiztosságot kajálják a nők. Nem az a lényeg, hogy mi vagy, hanem az, hogy minek látszol. Ezért sikeresek a nagy dumás, társaság közepe típusú férfiak, még ha csupán autószerelők is.
2016. máj. 28. 01:12
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Ezt miből vontad le? Nekem van x jövedelmem, el tudom tartani magam, hasonló szintet várok el egy férfitől is. Nos? Ha én képes vagyok rá, akkor az erősebbik nem is.
2016. máj. 28. 01:12
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem csak a pénz kell nekik, hanem az izmos felsőtest is. :D
2016. máj. 28. 01:16
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Hadd udvozoljem soraink kozt ujabb nogyulolo tarsatokat, aki a sajat sikertelensegenek okat a masik nem felszinessegeben keresi.

Eljen! :D

(Ne aggodj, haver, itt tamogatokra lelsz majd, akikkel napi szinten egyutt sirankozhatsz a szektatokban.)

23N

2016. máj. 28. 01:18
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Persze könnyű úgy röhögcsélni, hogy rendszeresen kielégülsz (ugye, kedves 23L)
2016. máj. 28. 01:20
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
A ribizliknek kell a pénz. Nõknek férfi kell de az olyan emberek mint Pl te akik 1-2 nõvel való negatív tapasztalat után arra a következtetésre jutnak,hogy a nõknek csak a pénz meg az izmos test kell, egy férfi közelében nem jártok. Ha érdekel milyen egy férfi küldj privit majd megnevellek, szerencsétlen...
2016. máj. 28. 01:20
 8/14 anonim ***** válasza:
7%
Provokálásként írtam a felsőtestes választ. :) Nem gondoltam komolyan.
2016. máj. 28. 01:34
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
lanyok mennyi penz kell?
2016. máj. 28. 01:41
 10/14 A kérdező kommentje:
netto 450 fiatalon a minimum de ennek nőnie kell később 25/L
2016. máj. 28. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!