Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok, hogy a párotok nyomkodja a pattanásaitokat, vagy ha szólna, hogy mondjuk büdösek vagytok, meg haragudnátok rá?
A szerelmem minden alkalommal letámad és aprólékosan átkutatja a hátam, még a hátsómat is és minden apró ragyát kinyom.
Volt, hogy a fülemből túrt ki valami dzsuvát az ujjával :D Erre nem vagyok büszke, elfelejtettem megmosni :D
A körmeimet is mindig lereszeli mert én én csak levágom de szerinte nem szép, én meg hagyom mert nagyon tetszik, hogy ilyen :) Eddigi partnereim sosem csináltak ilyeneket.
Ő meg mindig szól ha valami társadalmilag nem elfogadott van rajtam vagy velem :D
Egyszer például egész napos kórházban tartózkodás után vendégségbe kellett mennünk, én meg szét stresszeltem az agyamat a kórházban és izzadtam mint egy ló, emiatt kicsit szaglott a lábam. Ő meg bevitt a fürdőbe és megmosta nekem majd a zokniját is nekem adta :) Egyik kezem vállig gipszben volt akkor.
Ugye ez trollkérdés? :DDD
NEM, nem hagynám!!!
Nem troll. Épp van egy ragya a hátamon ami fáj és nem érem el. A párom meg néhány napig nem lesz itthon. Idáig Skypepoltunk, neki is mondtam, hogy várja egy ragya ha haza jön meg még egy pattanás is a hátamon :D
Nem tudok most aludni ezért feltettem ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!