Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rosszul érzem magam emiatt! Ti mit reagálnátok erre? Haragudnátok?
Figyelt kérdés
A párommal már régóta együtt vagyunk mindig is büszke volt a sportolói múltjára, ám egy baleset miatt abba kellett hagynia, emiatt nagyon maga alatt volt. Idõközben nekem is megtetszett ez a sport és elmentem ugyanarra az edzésre ahova õ is járt. Úgy érzem nagyon bántja a dolog, de nem mondja el. Félek, hogy veszekedések lesznek ebbõl, de a sportot sem akarom abbahagyni. Mit tegyek? Ti mit gondoltok errõl?2014. febr. 2. 13:25
1/8 anonim válasza:
Te is jól tudsz sportot választani.
3/8 anonim válasza:
Ez nagy szemétség volt részedről, nálunk a rajzolással volt így. abbahagytam, mert nem voltak kellékeim...nagyon bántott a dolog. Barátnőm meg elkezdett rajzolni, és egyre jobban rajzolt, én meg maradtam alul, azt hittem felrobbanok amikor megláttam, miket rajzol. Haragudtam, válassz másik sportot, mert ez tényleg nagyon bántó dolog!
4/8 A kérdező kommentje:
Egy nem éppen nõies küzdõsportról van szó. Csak az edzés érdekel, semmiféle versenyen nem szeretnék résztvenni.
2014. febr. 2. 13:54
5/8 anonim válasza:
???
Eszembe sem jutna ezt elvárni a páromtól. Nekem nem jó, úgyhogy neki se legyen?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mégis a félelem bennem van. Legutóbb bejött megnézni az edzést. Láttam rajta, hogy majdnem sírt. Mondtam neki, hogy akkor menjünk ki, sétáljunk egyet, de õ ült tovább és mondta, megnézi. Azóta fura velem, sõt aznap este nem is jött haza, csak másnap reggel. Ennyire bántaná a dolog, vagy csak kombinálok?
2014. febr. 2. 16:49
7/8 anonim válasza:
Biztos bántotta gondold magad az ő helyzetébe valamiből nagyon jó vagy pl. főzés,rajz , barkácsolás..stb.
És jobban csinálná mint te..téged is bántana szerintem ülj le vele és mond el neki hogy abba hagyod..szerintem ad tol jobban lesz
8/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem az edzõvel, majd leültem vele beszélni. Visszajöhet, sõt õ tartja majd az edzések egy kis részét is. Már majdnem rendben van. :)
2014. febr. 3. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!