Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, ti szoktatok sírni?
Volt olyan pont, ami után már elfogott a sírás?
Például szakítás után, vagy kapcsolat alatt nagyobb veszekedés során, esetleg egy lányért/nőért sírtatok?
Kort is írj.
Ja szoktam. Eléggé el tudok érzékenyülni, nagyapámtól örököltem ő volt ilyen:)
Nem úgy kell elképzelni hogy patakokban folyik a könny, hanem csak 3-4 mp és vége. Úgymond csak megkönnyezek dolgokat ha olyasmi jut eszembe, vagy látok valamit.
Például eszembe jut egy elhunyt szerettemmel kapcsolatos élmény, emberi önzetlenség, gyerekeimmel kapcsolatban valami eszembe jut...ilyesmik.
Szakítás miatt nem, veszekedés miatt 1x, nő miatt 1x.
Előfordult már. Legutóbb pl feszültségoldásként sírtam egy picit.
Találtam egy tök jó munkahelyet, normális emberekkel, és egy nővel is elkezdtem találkozgatni, egész napokat töltöttünk el kettesben, jól éreztük magunkat.
Na mondom, sínen vagyok, határtalanul boldognak éreztem magam.
Erre egyik nap egy mind a főnökön, mind rajtam kívülálló ok miatt elküldtek a melóhelyről (próbaidőn voltam még, szóval csak összecsomagoltam és már ott sem voltam), valamint miközben mentem haza, kaptam egy üzenetet a nőtől, hogy neki más tetszik, velem csak barátság.
Na ekkor pár percig azért pityeregtem egy kicsit :)
15. Egy egyszerű kérdés, amire még így sem képes 1 valaki normálisan válaszolni..
Ha körülnéztél volna, láthattad, hogy mennyi rendes válasz jött, mert fel tudták fogni a kérdést..Csak pont te nem.
Ott vannak példák, hogy olyan esetben sírtál-e. Nem minden férfi szokott párkapcsolatban sírni, nem kell ezen sem csodálkozni.
Más az, ha halál eset miatt, ilyenkor persze, hogy érzelmes az ember, de a kérdést attól még nem kell kiforgatni.
Többieknek köszönöm az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!