Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöjjek össze a tesi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze a tesi tanáromal?

Figyelt kérdés
egyszer majdnem öszejötünk de én meg hátráltam. és most hogy vonzódjak ujra hozzá tudnátok segíteni? fiu vagyok.

2016. máj. 23. 16:18
 1/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:
81%
Nézz râ szépen ès mondd neki, hogy nagyon sajnàlod, hogy tornât tanít, nem nyelvtant, mert akkor korrepetâlhatna, ugyanis egy mondatot képtelen vagy normàlisan leírni. Ez imponâlni fog neki.
2016. máj. 23. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanàr is meleg? Vagy ô nô? Egyèbbkènt szerintem sehogy!
2016. máj. 23. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy csak egy "t"-vel jöttetek össze majdnem,ha két "t"-vel jöttetek volna össze, akkor talán egy életre szóló kapcsolat lenne köztetek.
2016. máj. 23. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább sehogy.

Majd ha elvégezted a sulit és nem a tanárod.

Egyébként a tanár is meleg? Vagy ő nő?

2016. máj. 23. 16:38
 5/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:
3! Ha pedig a kèrdező tudnà a mondatokat tagolni, nem egy életre, 100 életre szòlô kapcsolatuk lehetne. Ha meg a mondatokat nagy betűvel kezdené, azt is meg merném kockàztatni, hogy az előző életeikben is egy pàrt alkottak. De így semmi esèly...
2016. máj. 23. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Maximum akkor erőlködj, ha nem bánod, hogy tönkreteszed a karrierjét, ha csak a gyanúja is felmerül annak, hogy van/lesz köztetek valami.

Mert ez szinte biztos, hogy így lesz.

2016. máj. 23. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Pontosan,ahogy írod! Így semmi esély.:)
2016. máj. 23. 16:44
 8/10 A kérdező kommentje:
basszátok meg én nem nyelvtani kérdés írtam ki amúgy férfi mivel basszátok meg nem azt írtam hogy tanárnő tessék helyesen írtam csak hogy a szátok ne sírjon
2016. jún. 4. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért a helyes tagolástól és stílustól messze sikeredett, amit írtál, de mindegy, nem "offolni" szeretnék...

Miben nyilvánul meg, hogy majdnem összejöttetek, de te hátráltál vissza? Mert ha tényleg összejönne veled ő is, akkor azt mindenképp a suli elvégezte után tegyétek. Így túl nagy a kockázat, az ő karrierje, munkalehetősége a tét, meg azért a te jövődet is befolyásolhatja, ha kiderül. Márpedig az ilyesmit egy idő után már nehezen tudnátok eltitkolni mindenki elől a suliban...

2016. jún. 4. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Másnak is írt privátot ez a kis hulladék? Mármint a kérdező. Még k..va anyázik, meg g..izik privátban.
2016. jún. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!