Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kinek akar hazudni?
Figyelt kérdés
Van egy lány a munkahelyünkön. Folyamatosan odajár az egyik kolléga hozzá, valamikor megöleli, de volt olyan is, hogy megpuszilták egymás arcát. A lány szerint nincs semmi köztük, de múltkor (kb. két hete) hallottam, hogy a srác szerelmemnek szólítja, amin a lány mosolygott. Mikor megkérdeztem a lányt, hogy mi van köztük, azt mondta, hogy semmi. A srácnak van barátnője, de akkor miért csapja a szelet a kolleginának? Ok nélkül senki se mondja egy munkatársának se, hogy szerelmem. Honnan tudhatnám meg, hogy tényleg együtt vannak-e? Egyáltalán kinek akarnak hazudni? De akkor a srác, miért van együtt a barátnőjével?2016. máj. 21. 16:14
1/8 anonim válasza:
Neked mi kozod ehhez egyebkent?
26N
2/8 anonim válasza:
Neked a pasi vagy a csaj kéne ? ha egyik sem, akkor nem mind1, h mi van köztük
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem sok. De miért hazudik akkor mindkettő? Olyan lányról van szó, akiről nem gondolnám, hogy akárkinek a szeretője lenne. Fáj látni, hogy egy hülye, úgy ér hozzá, ahogy én szeretnék.
2016. máj. 21. 16:35
4/8 anonim válasza:
Szoval feltekeny vagy..van ilyen. Nem te kellesz neki, es mivel semmi jogod bele szolni fogadd el. Elso voltam.
5/8 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Van ilyen. Engem az egyik munkatársam kicsikémnek hív, néha megölel, pedig mindketten házasságban élünk. Soha fel sem merült, hogy ez több lenne, mint kollégák közötti kedvesség. Bolhából csinálsz elefántot
6/8 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van utolsó
2016. máj. 22. 09:22
7/8 anonim válasza:
En is sokszor szoktam viccbol,kedvessegbol hasonloan szolitani korulottem a noket akikkel joba vagyok. Van aki beleeli magat es van aki nem,de szerintem ez igy jo,joban kell lenni a nokkel!
8/8 A kérdező kommentje:
De itt nem csak megszólításról van szó! Ölelgeti, puszilgatja és szerelmemnek szólítja.
2016. máj. 23. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!