Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mi lehetett?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi lehetett? Sürgős!

Figyelt kérdés

Egy osztálytársam nagyon furán(?) viselkedett ma, és nem vagyok benne biztos mi is történt:

Egy fakultációra járunk, és utána gyakran szoktunk egy felé menni(utána ki-ki a maga buszmegállójába) , néha jólbeszélgetünk, néha meg csak úgy megyünk egymás mellett (én telefonozok, ő meg el van magában)

Ma mielőtt elinult volna a saját buszmegállója felé, azt mondta hogy mondani akar valamit, de aztán sehogy se tudta kibökni, egyre csak csavargatta a haját, meg igazgatta a kalapját, nagyon zavarba jött..aztán azt mondta hagyjuk, mindegy, és inkább elköszönt mert amúgy is jött a busz.

Nem egészen tudok kiigazodni rajta..néha mosolyogva köszön reggel és jóarc, néha meg egésznap rám se néz, teljesen figyelmen kívül hagy.

Most meg ez..

Valaki segítsen! 18/F

2016. máj. 17. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd osszeszedi magat es elmondja.Nem biztos h szerelmet akar vallani.maradj kedves es ne akkor nyomkodd a telodat:)
2016. máj. 18. 06:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Ma végül kibökte: "Asszem, beléd vagyok esve"..

Kiderült, hogy azért került, mert idézem "..egy bizonyos ponton marha irritáló egész nap pillangókkal a gyomrodban császkálni, csak azért mert összefutsz egy bizonyos személlyel a folyósón.." :D

2016. dec. 10. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nah,nehez szules volt de csak kibokte:) es most mi lesz?viszonzod?
2016. dec. 10. 01:39
 4/4 A kérdező kommentje:

hát, kedves csaj megminden, de nekem éppen most van valami más folyamatban, valakimással:/

Ezt ma meg is beszéltük, teljesen rendes volt meg minden, azt mondta megérti, és nem is mondta volna el ha nem tudja, h ilyen normálisan face-to-face megtudom mondani mi van.

Meg, ne aggódjak majd túl lesz rajta.

2016. dec. 12. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!