Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetett így szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetett így szerelem?

Figyelt kérdés
Lányok voltatok már úgy hogy az életetekbe volt 1 srác, pasi aki lehetett osztálytárs, munkatárs, szomszéd vagy bárki akit láthattatok, ha nem is napi szinten de valahogy ott volt a környezetekben. Aztán kerültetek olyan helyzetbe vele, hogy szinte egyiknapról a másikra tűnt vonzónak vagy szimpatikusnak. Előtte hiába volt ott a környezetekben nem tűnt fel úgy, de egyszer csak éreztetek iránta valamit. Ha voltatok így valakivel, akkor mi volt az ami elindította az érzést bennetek. Ha neki nem is voltatok szimpatikusak vagy nem lett belőle semmi se, kérlek írjátok le ha voltatok ilyen helyzetben. Az érdekel hogy mi miatt változott meg a szemetekbe vagy éreztetek többet iránta. Ha lehet kort is írjatok mikor éreztetek ilyent. Előtte hogy ismertétek és utána meddig tartott ha tartott az érzés. Fiuk is írhatnak, de most inkább a nők véleménye érdekel. Nemet, kort írjatok ha lehet.

2016. jan. 2. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Csoporttársam volt az egyetemen egy fiú, hónapokig észre sem vettem, aztán hirtelen felfigyeltem rá. Az ok pedig annyi volt, hogy mindig hangosan és kedvesen köszönt, és egyszer csak ezt észrevettem. :) Nagyon megtetszett, már beszéltünk is néhányszor. :) 18L
2016. jan. 2. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Most jutott eszembe, hogy akkor figyeltem fel rá, amikor bejelölt facebookon!! :D

2016. jan. 2. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen volt. Először csak úgy elvoltunk. Nem is gondoltam többre. Aztán elkezdtünk egyre többet beszélgetni. Most meg teljesen belegabalyodtubj az egészbe :) 20N
2016. jan. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!