Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tudját0k valakiről hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudját0k valakiről hogy korábban megcsalta az akkori párját, össze "mernétek" vele jönni, vagy mindenképp attól féltének, veletek is megteszi? Van aki így van a párjával esetleg?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ilyen helyzetben de elgondolkodtam ma ezen a kérdésen :) (0-t direkt írtam,nem engedi a "tudjátok" szót:/)

2016. máj. 16. 20:17
1 2
 11/13 icu75 ***** válasza:
Hát hogy ne csak huszonévesek írjanak. A párommal 10éve jöttünk össze,elvált férfi(3évet volt egyedül) a házassága alatt megcsalta a feleségét(a felesége úgy büntette,ha valami nem tetszett neki hogy nincs szex)aztán kiderült a felesége már réges rég más farkára jár. Ezért váltak el(sajnos a közös lányukat ez nagyon megviselte) amikor egyedül volt,voltak női. Összeismerkedtünk. Én akkor már 5 éve szingli voltam,szintén voltak pasik az életemben. Mindketten elbocsátottuk a szeretőinket,és azóta együtt élünk. Nagyon vigyázunk hogy a kapcsolatunk,jó és erős maradjon,és teszünk is érte. (ja és felnőtt embert nem büntetünk semmivel,nemhogy ilyen hülyeséggel hogy "nincs szex")
2016. máj. 16. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha azóta megváltozott. Tehát ha látom rajta, hogy ő eldöntötte, hogy soha többé nem csal meg senkit.
2016. máj. 16. 23:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem ilyen fekete-fehér a világ. Én hiszek az emberi fejlődésben, változásban (én is rengeteget változtam az évek során gondolkodásban, viselkedésben, értékrendben).

Összességében az, hogy valaki hogyan beszél az exekről, figyelemreméltó. Ha mindenben kizárólag őket hibáztatja, a saját hibáit nem érzékeli, nem tanúsít megbánást a nemkívánatos viselkedésekkel szemben, felmentést keres, hárít, stb., akkor nincs egymással dolgunk (akár megcsalta az exét, akár nem).

Ellenben ha valaki képes szembenézni saját magával, tanul az elkövetett hibákkal, az egy jó alap egy új, induló kapcsolathoz (ha amúgy is megvan a kölcsönös szimpátia).

A másik tényező, hogy én voltam már megcsalt fél, és tisztában vagyok azzal, hogy én is ludas voltam a dologban, azzal, hogy hagytam ellaposodni a kapcsolatot. Nyilván az exem is hibázott, hogy nem jelezte a problémáit, nem próbálta kezelni.

Mindenesetre úgy gondolom, hogy ezúttal JÓL választottam társat (olyat, aki jelzi, ha valami gondja van), és én is teszek eleget a kapcsolatért, hogy ne következzék be megcsalás.

Nyilván nem 100%, hogy így lesz, de lényegesen nagyobb az esélye a megcsalás elkerülésének, mint korábbi kapcsolataimban.

2016. máj. 17. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!