Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg jó egyedül?
Eszméletlenül beleszerettem egy negyvenes férfiba. Ő Kijelentette,hogy nem kér a párkapcsolatokból,szeret egyedül lenni,csak szexpartnert keres. Ez átmeneti állapot nálatok,vagy így tényleg kényelmesebb? Borzasztóan vágyom rá,hogy ezzel a férfival legyek,hogy érjem el,amit szeretnék Tőle?
Érett Férfiak! Most minden tanácsra szükségem van!
Sehogyan... egyedül lenni jó...főleg ha van szexpartnere az embernek....
Meggyőzhető arról hogy ne legyen egyedül, de te valamiért nem fogod tudni elérni nála különben már mutatott volna hajlandóságot.
Gondolom huszonéves vagy, annak is az elején. Előadta a nagy magányos farkas sztorit, és már oda vissza vagy érte, miközben csak gerincre vágna párszor, és utána eltűnne.
Miért nem keresel egy normális pasit, aki meg is becsülne, és törődne veled?
30F
28 évesen nem igazán élvezem, sőt, kicsit kétségbe is vagyok esve. 20-as éveim elején még oké volt, hogy egyedül voltam, de most már azért kéne egy normális és komoly párkapcsolat.
Nála vagy az a helyzet, hogy sok csalódáson volt túl és elege lett belőle; vagy csak a könnyű prédára vadászik és közben tök jól érzi magát egyedül. Ez emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!