Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell idegen férfiakra szexuális hatást gyakorolni?
Előre leszögezem, hogy ez nem egy vitaindító kérdés, nőként kérdezem, és egyszerű véleményekre vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan érez ezzel kapcsolatban. Továbbá természetesen nem kívánom senkire ráerőltetni az én nézeteimet (csak a kérdés feltevés miatt fogom alább kifejteni), szóval az olyan válaszokat, hogy "majd, nem te fogod megmondani, hogy én mit viselek, mert senki vagy blablaba..." mellőzzük, kérem.
Szóval, a kérdésben nem arról beszélek, hogy a nőknek szerintem burkát, de minimum csadort kellene hordaniuk, és különben is maradj otthon, ne legyél csinos, hanem hogy miért van ez az egyenlőség a csinosság és "kipakolás, kidomborítás" között? Értem ez alatt a feszülős cicanadrágokat, alacsony derekú, szűk farmereket, amikben konkrétan meg lehet bámulni a testet, a kivágott felsőket, amikben persze, szép a dekoltázs, de miért kell azt minden pasinak látnia? Meg a rövid szoknyákat, rucikat, meg társaikat, amikben persze nagyon szép az alak, a cici, a popsi, meg minden, de miért jó ezeket idegen pasiknak mutogatni? Persze, ebből világos lehet, hogy én hogy gondolom (továbbra sem állítom, hogy ez a helyes, követendő, meg társai), tehát én dekoltázst, popsit kiemelő, feszülős ruhát, szoknyát csak a párom előtt hordok, neki mutogatva ezeket, és utcára rengeteg csinos, elegáns tunikáim, most nyárra pl. maxi ruháim vagy hosszú, könnyű anyagú szoknyáim vannak, csinos blúzokkal, sálakkal, de! Aki szeret "kidomborítani" dolgokat, az miért? Tényleg szeretném látni a másik oldalt, meg szó nincs arról, hogy elítélem őket. Az egyedüli véleményem az (de persze jó indokkal ezt is mérlegre teszem), hogy aki idegen férfiakra akar ilyen fokú szexuális hatásokat gyakorolni, meg ezt a figyelmet szeretné magára vonni, annak van egy fajta önbizalomhiánya, amit ezzel kompenzál.
Előre is köszönöm a véleményeteket! :)
Én speciel nem rakom ki semmimet, igazából nincs hozzá elég nagy mellem, de ha lenne se tenném mert kényelmetlenül érezném magam, hogy mindenki azt bámulja.
Forrónadrágot sem szoktam hordani, bár szép lábaim vannak, de inkább maradok a farmer vagy pólóanyagú halásznadrágoknál.
Nem gondolom magam konzervatívnak, de így érzem jól magam.
Minden rejtve van, de attól még az alakom látszik. :)
Aki túlzásba viszi a mutogatást az valamiféle kompenzációt akar szerezni az önbizalmával kapcsolatban.
Én szerencsére nem tartozom közéjük. :)
Nem oltozom kihivoan, azt hiszem a szexisen elegans stilust kepviselem, irodaban dolgozom, ezert kell h a fuham konszolidalt legyen, viszont mindegyik testre feszulos, dekoltazs nelkuli, az elmaradhatatlan magassarkuval:-))
Engem igy is megbamulnak, nyaron sokszor hordok maxiruhat, de csak nagyon ritkan teszem ki a melleimet, asszem osszvissz ket olyan ruham van amibol kilog mindenem:-))Ezeket csak partira hordom, de a helyzet h barmit veszek fel megneznek a pasik.
Szeretem kihangsulyozni az alakomat, mert jol nezek ki, edzek, sok munkam van benne, masresztpedig jo erzes, hogy masoknak is tetszem.-))Nem tudom mas nok miert oltoznek kihivoan a het het napjan, de en azert szeretem a szexisen elegans ruhaimat mert megmutatja a testem anelkul, hogy barmimet kipakolnam (ha ilyen lennek egy targyalopartner sem venne komolyan:-))).
Tetszeni jo, en egy szerencses no vagyok es jol erzem kagam a boromben. Sztem mindenki jol nez ki abban, amiben jol erzi magat:-)
Én már az alap feltételezéssel sem értek egyet. Annak, hogy egy nő csinosan öltözködik, és tegyük fel, hogy ezt egy térd fölé érő szoknyával és egy minimális dekoltázzsal éri el, sok esetben semmi de tényleg semmi köze nincs a férfiakhoz, főleg nem idegen férfiakhoz.
Én pl. ezt nagyon utálom a nyárban, hogy nem lehet eléggé szolidan öltözni. Addig tolom a rövidnadrág viselését, ameddig csak lehet, kb. már rámrohad a hosszú, mire hajlandó vagyok rövidet felvenni. És miért? Az utcán/boltban/metrón/mindenhol jelenlévő férfiak miatt, akik tévesen azt gondolják, ők a világ közepei, és csakis miattuk vettem fel rövidnacit, mert azt akarom, hogy rám figyeljenek, csorogjon a nyáluk, és esetleg még be is szólogassanak, mer' azt a nő bóknak veszi. Francokat. Undorít és kivagyok tőle. Semmi közük a testemhez, nem mutogatom nekik. Ha azt akarnám, bikinimodellnek mentem volna. Csak szimplán próbálom túlélni a 40 fokot, és nem megdögleni.
Viszont az már nekem is új, hogy nem csak férfiak képzelik ezt, hogy a reggeli öltözködésem közben majd pont rájuk fogok gondolni és nekik akarok megfelelni, sőt tetszeni, hanem más nő is képes ezt gondolni. Az ember azt hinné, a többi nő tudja, hogy nem így van. x)
Elnézést kérek Tőletek, elfeledkeztem a kérdésről időközben, és csak most láttam, hogy jött egy új válasz is. Mindenkit felpontoztam, hasznosak, köszönöm:)!
Utolsó, ha ennyire zavarnak a tekintetek, akkor nem csak rövidnadrág van a világon, a válaszodat pedig értem, de a kérdéshez teljesen irreleváns. Én azt kérdeztem, aki direkt szexuális szándékkal teszi ezt, te pedig leírtad, hogy te nem azzal teszed, és hogy ezzel van egy külön problémád. Te nem akarsz kidomborítani semmit, és nem hiszem rólad, hogy ki akarnál bármit is egy rövidnadrág miatt. A kérdés nem rád vonatkozott. De mint írtam, ha ez zavar, akkor még megannyi szellős, gyönyörű nyári ruhadarab van, amit tudnál viselni, és akkor nem lennének ilyen gondjaid. Te pont az ellenkezője vagy annak amire én rákérdeztem, vagyis röviden, hogy miért érzik helyesnek azt egyes nők, hogy direkt úgy öltöznek, hogy azzal szexuális benyomásokat keltsenek full idegenekben? Te nem akarsz ilyet kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!