Tanulom a németet körülbelül fél éve magamtól, de egyszerűen nem merek megszólalni. Hogy tudnám ezt otthon gyakorolni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs lehetőségem azt gyakorolni, hetente egyszer járok tanárhoz, de az édes kevés.
Ti ezt hogy gyakoroljátok?
2015. febr. 13. 22:38
1/6 A kérdező kommentje:
Illetve nem lenne valakinek kedve pl vhol máshol szóban gyakorolni? (neten)
Én vhol A21 szinten vagyok...a szókincsem kicsit hiányos, meg nagyon nehéz még a beszéd, de szeretnék gyakorolni, és hátha vannak itt hozzám hasonlóak.
2015. febr. 13. 22:40
2/6 anonim válasza:
Sziaa:) én igazából angolt tanulok, de nyáron elkezdtem a spanyolt is, és nekem is voltak/vannak vele nehézségeim. Nagyon sokat segít, ha filmeket nézel, kiírod az ismeretlen szavakat, majd megnézed mit jelentenek. Nézz híradásokat! Hallgass párbeszédeket! Majd otthon próbáld el hangosan a bemutatkozásokat, ilyeneket. Remélem tudtam segíteni!!;) Sok sikert kívánok! :)
3/6 anonim válasza:
Relaxa beszéltető hanganyaga segíthet neked ebben. Olvasd el előtte a használati útmutatóját. Nekem legalábbis az oldotta etéren a "szorongásaimat".
4/6 A kérdező kommentje:
Ez a Villám Német?
2015. márc. 9. 13:19
5/6 anonim válasza:
Igen, arra gondoltam. De lehet a Tell me more szoftvere is ha torrentről lebírod szedni az is segítene vmit, ha a villám német nem tetszene, illetve van még ilyen anyagként a kreatív anyaga is. Nekem a villám segített, legyőzni a szorongásaimat etéren. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Ahogy mondták a szöveget te is mondzad utánuk? Vagy csak hallgattad?
2015. márc. 10. 03:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!