Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bill25 kérdése:
Miért kerüli a választ? Megkérdezem, hogy Szeretsz? Fontos vagyok Neked? Mindig más témába vág bele. Miért?
Figyelt kérdés
Van egy lány, már nem itt él, nem is az országban. Munka társak voltunk, van hogy éjjeleket átbeszélgetünk, úgy gondolom elég jó barátok vagyunk, de vannak időszakok amikor nem is tudom, hogy ki is Ő, de nem ez a lényeg, hanem tudja hogy Szeretem, és a a fent említett kérdések elől elzárkózik, magánügy, vagy nem mondom meg válasszal.Szóval nem értem miért.Szeret? vagy csak játszik Velem? Szeretnék értelmes és nem fikázós válaszokat kapni. Köszönöm.2016. máj. 5. 22:27
11/14 A kérdező kommentje:
Koszi, a valaszokat,bar... biztam az ellenkezojeben, de... sajna ez van, viszont nem adom fel, ahogy eddig soha semmit, es nem is most fogom elkezdeni. :) azert ha van meg valakinek vmi gondolata, szivesen meghallgatom, foleg ha otlete is van, hogy hoditsam meg, annk majd kuldok kepet rolunk, ha bejon az otlete. :D Never Back Down. :)
2016. máj. 6. 00:22
12/14 Kenzo Tenma válasza:
Szerinted, ha külön országban éltek mennyi esélyed van meghódítani? Nem akarok negatív lenni, de próbáld már meg egy pillanatra reálisan nézni a dolgokat. Hacsak nem költözöl oda ahol ő él akkor semmi esélyed nincs, de még akkor sem biztos, hogy összejönnétek ha odaköltöznél.
13/14 A kérdező kommentje:
Tudom,es tisztaban vok vele, de kijutok, mert amerika az almom, szoval, megprobalom. :) mivel kint el, es en is oda vagyok, igy ez ennyire egyszeru. :)
2016. máj. 6. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!