Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kerüli a választ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bill25 kérdése:

Miért kerüli a választ? Megkérdezem, hogy Szeretsz? Fontos vagyok Neked? Mindig más témába vág bele. Miért?

Figyelt kérdés
Van egy lány, már nem itt él, nem is az országban. Munka társak voltunk, van hogy éjjeleket átbeszélgetünk, úgy gondolom elég jó barátok vagyunk, de vannak időszakok amikor nem is tudom, hogy ki is Ő, de nem ez a lényeg, hanem tudja hogy Szeretem, és a a fent említett kérdések elől elzárkózik, magánügy, vagy nem mondom meg válasszal.Szóval nem értem miért.Szeret? vagy csak játszik Velem? Szeretnék értelmes és nem fikázós válaszokat kapni. Köszönöm.
2016. máj. 5. 22:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert gondolom te azért kérdezed, mert szerelmes vagy belé. Ő beléd pedig nem és nem akar megbántani.
2016. máj. 5. 22:29
 2/14 CptTomato ***** válasza:
Szerintem ha fontos neked akkor ne feszegesd a dolgot. Ha viszont regota áll fenn ez a helyzet Mosby-zd meg.
2016. máj. 5. 22:29
 3/14 A kérdező kommentje:

Mosby-zzam meg? az mi?

am sejtem hogy nem szeret, de 10 év az hosszú idő, és tudhatná, hogy ezzel jobban megbánt, mint hogy megmondja az igazat, barátként talán fontos lehetek neki, de miért kell játszadozni? ezt nem értem, vagy tényleg ennyire érzelmek nélküli világ van?

2016. máj. 5. 22:37
 4/14 CptTomato ***** válasza:
Ok.... Azt hittem a hosszu idő ennel rövidebb...... Te komolyan 10 éve kerdezgeted ea nem kapsz választ.... Surgossen felejtsd el
2016. máj. 5. 22:41
 5/14 A kérdező kommentje:
De nem tudom, felek elvesziteni, es felek, hogy ha megis vege, meg a baratsagnak is, akkor 10 ev mehet a kukaba, es ezt nem akarom.
2016. máj. 5. 22:48
 6/14 CptTomato ***** válasza:
Ha oda égeted az ebeded nem huzod le a wcn? Inkabb dacosan elnyammogod? En nem hiszem hogy ennek sok értelme van.... Gondolj bele mennyi mindent hagytal ki emiatt?!
2016. máj. 5. 22:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudom,de ez nem dac, az a baj, hogy tenyleg Szeretem, nem tok ellene tenni semmit, es megmondva az oszintet nem is akarok, mert csak o van ram hatassal, nem is nagyon erdekel mas, de a viselkedese neha felbosszant, mas nem tud ugy, mint O, pedig a bolygo masik oldalan el. :) de ez a ket fajta viselkedes nem gyerebe nalam, egyszer erezteti hogy fontos vagyok neki, ahogy ir, beszel, kepeket kuld, aztan kesobb mintha mar nem is O lenne a masik oldalon.
2016. máj. 5. 23:03
 8/14 CptTomato ***** válasza:
Megis mi az amit mond hogy azt hiszed fontos vagy neki? Ha olyanokat mint egy párkapcsolatban élő emeber akkor egy pita... Ha csak normal atlag dolgokról beszeltek akkor te vagy hulye pita..... Vannak barátaim napi szinten kommunikálok veluk tudom h fontos vagyok nékik ahogy ok is nekem....soha nem kevernem ezt ossze szerelemmel plane h nagyreszuk ffi... Ha nem akarsz tovabb lepni akkor sok szerencsét a szenvedeshez.... De ne tegyel fel kérdéseket ha nem tetszik a valadz
2016. máj. 5. 23:20
 9/14 A kérdező kommentje:
A valasszal semmi bajom, :) itt az erzesekkel van baj. :) amiket nem to felulirni, es nem is akarok. :) Lehet hogy jogos, es lehet hogy az agyam marfelfogta, de engem erzelmek vezerelnek,nem az oszton, es nem a fejem, amit teszek, erzessel teszek. szoval, mint mondtam, nem a valaszokkal van bajom. :) azokkal nincs is. :)
2016. máj. 5. 23:26
 10/14 Kenzo Tenma ***** válasza:
Azért kerüli, mert nem szeret. Ezt nem kell túlbonyolítani.
2016. máj. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!