Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nekem kéne változtatnom?
Szóval a lényeg, hogy most érettségizünk mindketten.
Nekem még három érettségim vissza van, neki kettő.
Most "jövünk össze" épp, de már nagyon régóta randizunk, beszélgetünk, csak az érettségi miatt kevés időm volt, ezért nem akartam sürgetni. Egyébként osztálytársam, kb. 2 éve a legjobb barátom is.
Szóval a lényeg, hogy nagyon szeretem, de annyi konfliktusunk is van mostanában...
Egy városba szeretnénk menni tanulni, teljesen más irányba, de mindkettőnknek sok pont kell.
Ő nem az az ideges típus, minden helyzetben nyugodt tud maradni.. Hát én nem... Tök feszült vagyok, ő meg szerintem nem kezeli elég jól, gyakorlatilag leb*sz, hogy nyugodjak már meg...
A fél osztályunk dohányzik, én nem, csak bulikban, illetve mostanában én is rágyújtottam sokszor. Ő sose cigizik, rohadtul utálja. Nekem meg most kell, úgy érzem. Nyilván igaza van, hogy nem jó feszültséglevezető, de istenem, ő sem segít sokat azzal, hogy mondogatja hogy gyerekes ennyire ráparázni az ilyenekre...
A másik meg a nyár.. Volt bérletet kaptam ballagásra, és a barátnőim meg a haverjaim egy része is. Tudja hogy megyek, meg is beszéltük. Ő nem szeretne jönni, mivel szerinte hülyeség ez az egész. Jó, megértem. De mostanában folyamatosan el kezdte fikázni ezt az egészet, mintha zavarná, hogy megyek, vagy én nem is tudom. Ha szóba jön folyamat megjegyzéseket tesz, és nem értem, mert ezt már 10x megbeszéltük..
Amúgy ő meg a haverjaival Balatoni nyaralást akar 1 hetet nyár elején, én sem panaszkodom arra..
Nem tudom mit csináljak, utálok vele veszekedni, és félek, hogy el fog romlani minden. Amúgy tényleg szeretem, soha nem voltam még szerelmes senkibe ennyire, és mindenben megértjük egymást, meg tök jól kijövünk, csak ezek a dolgok mostanában...
De most én vagyok a hülye? Nekem kéne változtatnom?
Nem szoktam kérdést kiírni, csak most már tényleg ne értem ezt az egészet..
Beszéltél már vele erről higgadtan?
Aggódik érted, és próbál segíteni. Ha ezzel a viselkedéssel nem éri el, mondd el neki, meg hogy mit tehetne. A volt-os téma...gondolom féltékeny, fél, hogy elveszít. Nyugtasd meg.
Feleslegesen generáltok problémákat mindketten olyan dolgokért, amiket meg lehetne beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!