Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem érdekel más nő. Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekel más nő. Már nem is fog?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok az a hősszerelmes típus,de nagyon azt érzem,hogy soha senkit nem fogok úgy szeretni,mint a volt barátnőmet. Már 7 éve,hogy szétmentünk,3 évig voltunk együtt. Tartjuk a kapcsolatot,nála a békülés kizárt, úgyhogy baráti szinten vagyunk. Mondta már,hogy hagyjuk az egészet,felejtsük el egymást,mert tudja,hogy ez nekem nem jó. De még mindig inkább ez,mint,hogy egyáltalán ne lássam és ne tudjak róla.

Nem is volt azóta normális kapcsolatom,csak alkalmi,de nem is érdekel,mert biztos vagyok benne,hogy nekem ő az igazi.

Valaki hasonló cipőben? Mit lehet tenni?

25

2016. máj. 5. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő lenne az igazi ő is ezt érezné. Kérdés mért hajthatatlan és mért nem akar békülni. Ha ennyire megbántottad anno, valóban kér találkoznotok, mert részedről ez nem barátság és így nem is fogsz mást találni, mert nem is akarsz továbblépni. Neki pedig ez már kezd teher lenni. Jobb, ha elfelejted, ha 7 éve mentetek szét, ebből már nem lesz semmi.
2016. máj. 5. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
7 éve csak kínzod magad? Ezen sajnos tovább kell lépned. Lehet hogy félsz egyedül lenni? Vagy hogy nem találnál mást? Muszáj elengedned mert te csak szenvedsz. Mi lesz ha neki lesz párja? Akkor is tovább fogod keresni és vissza szerezni? Ha ő szeretne nem várna feleslegesen 7 évet. Tehát nyílvánvaló hogy te hiú ábrándokat kergetsz.
2016. máj. 5. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm hasonló cipőben jár mint te, csak neki nem 7 éve húzódik a dolog, hanem "csak" 3 éve. Érdekelni biztosan fog másik nő is, az ismerősömet is vonzzák a szép lányok, de addig senkit nem fogsz szeretni, ameddig rajta túl nem lépsz.

Egyetértek egy előttem szólóval, ha ő lenne az igazi, akkor ő sem csak barát akarna lenni, hidd el! Sajnálom a dolgot, és fel a fejjel! :)

2016. máj. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!