Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti kaptatok májuskosarat? Aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kaptatok májuskosarat? Aki nem, annak rosszul esik vagy nem foglalkozik vele?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 30. 21:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Huha. Jo kis fa allitas volt akkor :) nekem is volt eddig mindig majusfam plusz kosaram is. Igen kaptam, a majuskosarba virag van, nekem most feher kosar es feher rozsa van benne mert menyasszony vagyok, azert feher :) a romaknal felenk mas szokas van...ugy viszik a kosarat a lanynak mint amikor a menyasszony mennek kikerni,vensegsereggel. Nagy kosar tele viraggal lufival na meg milka csokival es kb 20.000ft egy ilyen csinaltatott kosar.
2016. máj. 1. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Akkor jó nagy lehúzás érte 20.000 ft, ha olcsó milka csoki meg hasonlók vannak benne. Lindtnél gyengébb minőségű csokit ha ajándékba kapok otthon vagy beolvasztom sütibe vagy kidobom, mert ehetetlen....
2016. máj. 1. 11:46
 13/14 A kérdező kommentje:
En is ugy szoktam. Ha tesznek kb 5 milka csokit ra az 1250. A virag a draga foleg ha 3 4et is rakatnak bele plusz lufik meg diszites es maga a kosar ara :) Egy viragos kosar is 6000ft :) nalunk nem szokas csokit meg ki tudja mit bele tenni, nem is csapattal hozzak (ok kb 50emberrel) hanem a fiu egyedul :)
2016. máj. 1. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Én nem kaptam s megint nagyon rosszul érint
2016. máj. 2. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!