Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki évek óta tetszik,nincs semmi,nem is próbálkoztam nála soha,mert nős. Már kezdtem beleőrülni,hogy egyfolytában rá gondolok,hogy nem tudom kiverni a fejemből.
De most találkoztam valakivel,akit látásból már elég régen ismerek,se sohasem mozgatott meg bennem semmit. A hétvégén viszont csomót beszélgettem vele és azóta csak rá gondolok,virulok egész nap,ha eszembe jut,önkéntelenül elmosolyodok. Pedig egyáltalában nem olyan fajta férfiak tetszettek,mint ő,de most mintha mégis.
Holnap fogunk találkozni,hétvége óta csak viberen beszéltünk.
Közben eszembe jut a nős férfi is,össze is futottam vele a héten,és nem igazán múlt el,amit érzek.
Tudom,hogy az a legjobb,ha őt elfelejtem és továbblépek,csak kíváncsi vagyok ti mit tennétek
2016. ápr. 29. 19:32
1/1 anonim válasza:
Találkoznék az új férfival és rá koncentrálnék. Ha beleszeretsz, akkor a nős férfi rohadtul nem fog érdekelni többé és ez így is van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!