Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is érzek akkor iránta? Szerelem vagy sem?
Együtt voltunk 1,5 évig 2hónapja szakitottunk de azóta is beszélünk minden nap, talalkozgatunk stb..
Egyszerűen ha nincs velem hiányzik, mindenről ő jut eszembe mindent hozzá kötök.
Viszont néha azt érzem hogy többre vágyom, ha elmegyek bulizni vagy más társaságba, együtt tudok lenni más pasikkal. De a végén azt érzem hogy mégis ő kell nekem, és folyton ez van....miért nem tudom elfelejteni??
Nem lehet, hogy még mindig szereted, szerelmes vagy, csak éppen a kapcsolatotok ellaposodott, ezért vágynál az újdonságra, izgalomra?
Nem próbáltátok meg feldobni a kapcsolatot, mielőtt szakítottatok?
A kapcsoltunkban nem voltak ilyen póoblémák, a szülők nem fogadták el ő nem állt ki értünk, igy jobban láttuk ha vége....de így sem tudunk elszakadni egymastól. Csak viszont nem hiszem hogy ő szeretne még, bár azt se tudom miért keres mindig.
Na szóval nem ez miatt vam hogy nyitok másfele. Nem értem magam néha mi ez..birtoklási vágy?!
Igen,de ő számára nem voltam elég fontos hogy ezt átvészeljük, bár nem értem akkor miért nem enged el...
De bekell látnom hogy nincs közös jövőnk és elfelejtenem.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!