Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exből adódó hatalmas veszekedések, hogyan kezeljem?
Én vagyok a nő a kapcsolatban, 7 hónapja vagyunk együtt.
Két exe volt a páromnak: egy 4 éves kapcsolat(14 évesen jöttek össze), illetve egy 2 éves(18 évesen). A 2 évesben 2x lefeküdt mással a lány, ezért lett vége.
Amikor megismertem a párom, akkor volt neki friss a szakítás. Rengeteget ismerkedett, illetve még Ő!! próbálta rendezni az exével a dolgokat. Aztán közölte vlem, pár hónap után, hogy nem tud dönteni az exe és közöttem. Hosszas vita után végül engem választott(tőlem tartott, most nem megyek bele, miért). Utána még találkozgatott az exével, és nem merte elmondani neki, hogy együtt vagyunk, mert : MINEK? Ezzel csak rosszat tenne a csajnak, merthogy fordult a kocka, és a csaj vissza akarta könyörögni magát. Utána Újévtől nem találkoztak, a csaj hívta, meg megkérdezte, hogy: Már nem akarsz velem lenni? Mostmeg a barátom a napokban ráírt facebookon, úgy, hogy már több, mint egy hónapja beszéltek.
Még mindig kint vannak a csajtól kapott emléktárgyai, a közös képeket az unszolásora januárban vette le, velem nem hajlandó közös képeket csinálni, nincs kint facebookon, hogy kapcsolatban vagyunk, mert ő nem facebookos(A csajjal kint volt).
Mindig védi. Múltkor már iszonyatosan összevesztünk.
Régen egy csomót romantikázott a csajjal, nálam azt mondta, kiégett ezekből(még mielőtt összejöttünk, akkoris hajtogatta, hogy fél, hogy nem tudja nekem megadni, amit szeretne).
Elegem van ebből a lányból.
Úgy kezeld, hogy dobd ki a srácot, nyilvánvaló, hogy nem lépett túl az exén, téged pedig nem tisztel.
Ez nem lesz jobb, bármit is csinálsz, jobb az ilyet elengedni és keresni egy normális férfit, aki szeret és megbecsül.
Dobd ki, aki ennyire az exére vágyik, azt hagyni kell. Sose leszel fontos neki.
Sajnos ezért nem jó frissen szakított pasival összejönni, mert ők később lesznek emiatt rosszul és vágynak vissza, egyértelműen a te barátod sincs rajta túl. Aki menni akar annak tedd ki a bőröndöt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!