Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy lány jólnézki alig tudja a pasikat le kaparni magáról, millióan veszik körül, De ha egy pasi tényleg jól néz ki attól őt még simán kerülhetik a csajok és egyedül van. Mi ez a hatalmas különbség a nemek között?
Ha egy pasi tényleg jól néz ki, akkor szerintem ilyen nem történhet meg.
De ha mégis, akkor sem a nemek közti különbséget kell keresni, hanem a személyiségben lesz a válasz a kérdésedre. Lehet hogy jó pasi, de amúgy meg egy bunkó.
Én pl, ha egy nagyon jó pasit látok, elkönyvelem, hogy tuti van már barátnője/felesége.
Mert nyilván a legtöbb ilyen férfi, már foglalt!
De amelyik meg nem, a legtöbbje iszonyatosan beképzelt, meg bunkó! Őket meg jobb elkerülni.
Nála pedig akkor valami gond van. Vagy a stílusa vagy a megjelenése nem oké.
A tesóm helyes, izmos és rendszeresen odamennek hozzá a csajok, neten is ráírnak. Én átlagos vagyok, de nekem sem lehet okom panaszra, maximum nem találok megbízható csajt.
A lányok a baráti körömben, eléggé egy véleményen vannak, miszerint, a jóképű pasikra ragadnak a nők, a legtöbb esetben, ergó nagyobb a valószínűsége, hogy ezáltal legalább egyszer, megcsalja a párját, a felkínálkozó lehetőségek miatt.
Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!