Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek van ebből kiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek van ebből kiút?

Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos kapcsolatom egy katonával nagyon szerettem amikor megismertem ês most is . de félre ismertem nem az akinek kiadta magát . ő egy idegroncs tiszteletlen velem sokszor és nagyon sóher. El akar venni feleségül de én így nem akarom azt mondta az esküvőnknek én álljam a felét ( a görög tengerparton lenne ) . hogy lehet ennyire bunkó valaki nem akarom hogy katona maradjon mert fél êvre is el kell mennie majd meg hónapokra és pont az elején én ezt nek birom . mindennap mellettem kellene lennie . ő nagyon furcsa ember . másnak tartsa magát többnek mint a többi ember. Itt lakom nála a szüleinél ő hétvêgente jár haza csak addig megöl az unalom itthon rendes családja van de alig szólnak hozzám nincsen közös téma nem érzem itt jól magam. És egyre jobban kezdek rájönni nem ő az igazi haza kellene költöznöm. Kaptam a volt barátomtol egy olyan ajánlatot hogy kezdjük újra együtt egy éve szakitottam vele azóta probálkozik annyira szeret. Ês bevallom mindig vissza vágyok hozzá ő volt az első nagy szerelmem gondolkozom adjak e neki meg egy esélyt talán boldogok lehetnénk de félek mert abba a mostani katona barátom szó szerint belehallna meg öllnê magát . hogy élnék tovább abban a tudatban hogy miattam megőlte magát . de akkor csak ő miatta szenvedjek meg kinlodjak tovabb a legszebb éveimben. Nem tudom mi têvő legyek.

2016. ápr. 27. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Bunkó mert felezné a költségeket?

Megint csalódtam a világban.

2016. ápr. 27. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kezd újra a másik sráccal,te is idegroncs leszel egy ilyen ember mellett.

És nem lesz öngyilkos hidd el,de még ha az is lenne az nem a te dolgod nem tartozol érte felelősséggel.

Szakíts és kész,ez a megoldás.

2016. ápr. 27. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég gáz...

Nála laksz, ingyen és bérmentve, és nem érzed korrektnek, hogy a közös esküvőtök felét te fizesd?!

Egyébként dolgozol valamit?

3 hónap után nem illik odaköltözni a szülei nyakára, és nem igen szokott ilyen gyorsan a lánykérés se megtörténni.

Nyugi, öngyilkos se lesz miattad, ha elhagyod, főleg ha az exedhez mész vissza.

Ahogy kiveszem, nem ez lenne az első újrakezdésetek.

Viszont levelezgetni meg beszélgetni a mostani párod háta mögött arról, hogy újra kéne kezdeni, nálam konkrétan kimeríti a megcsalás fogalmát, az ugyanis nem ott kezdődik, hogy összeérnek a nemi szervek. Te meg amúgy is utána vágyakozol.

Pár hét után rájöttél, hogy nem ilyen lovat akartál. Van ez így, hazaköltözöl, és kézcsókom.

És nem, nem lesz miattad a pasi öngyilkos, elvégre akkor is kibírja nélküled, ha fél évig nem találkoztok. Ez is ilyen, csak közben már külön is mentetek.

Az exed gondolom kap egy új esélyt, aztán megint szétmentek...

Egy pár év, vagy évtized, és már leszel olyan érett, hogy nem állsz össze akárkivel, csak azért, hogy kapcsolatban legyél, hanem csak olyannal, akivel jó is neked.

Egyelőre nem tartasz itt, neked kapcsolat KELL, ha xar, akkor is. Ne félj, nem röhög ki senki, ha nem az az állapotod fb-on, hogy "kapcsolatban/eljegyezve".

2016. ápr. 27. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de 3 hónap után eszembe nem jutna senkivel sem összeköltözni, pláne nem úgy, hogy a szüleihez, akiket nem is ismerek. Az esküvő költségeit pedig képzeld el, hogy igenis felesben szokták fizetni, vagy pedig együtt, közösen gyűjtenek rá. Szóval szerintem ha nem kamu a kérdésed, akkor hagyd ott.
2016. ápr. 27. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz öngyilkos. Akkor sem, ha ezzel fenyegetőzik. Hagyd ott.
2016. ápr. 27. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Mért szakítottál a korábbival?
2016. ápr. 27. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:

3 hónapos kapcsolat után esküvővel jön, te pedig belemész? Sok eszed van neked is, legalább kettő... 3 hónap után összeköltözni a szüleihez nem normális, esküvővel jönni meg pláne nem normális, már az ötlet hallatán el kellett volna gondolkodnod, hogy valami nagyon nincs rendben, ha ilyen korán ezzel jön.

Megsúgom amúgy, hogy felesben fizetni az esküvőt nem bunkóság, hanem ALAP. Nem tudom, milyen bolygón élsz, ha ezen felháborodsz, de undorító felfogás részedről.

Ha idegroncs, tiszteletlen veled, képtelen vagy elfogadni a munkáját, az exed szereted még mindig, mire vársz még?? Hagyd a pasit a francba, nem fogja megölni magát egy lóf-sz 3 hónapos kis kapcsolat miatt, ha meg mégis nekiáll vele fenyegetni, annál több ok, hogy menekülj.

2016. ápr. 27. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Azzal semmi gond nincsen, hogy felezné az esküvő költségeit.

Összességében úgy látom egyikőtök sem elég felnőtt ahhoz, hogy párkapcsolatban éljen! Hagyjátok ezt a dolgot még, és előbb találjátok meg saját magatokat!

2016. ápr. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!