Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebből kiút? Bővebben lent 26/L
Helló,én nagyon sajnallak, mert egy mélyerzesű lány vagy,én is ilyen vágok csak férfiban,én azt mondom olyan társat kellene keresnek magadhoz aki ugyanilyen érzékeny lelkű mint Te,hogy hol találod meg azt nem tudom,lehet talán pont itt!
34éves ffi vagyok!
Sajnálom, hogy így történt, de ennek voltak jelei, hogy nem szeret amit le is írtál."Azt mondta, hogy kedvel és fontos vagyok neki, én mondtam, ez szerintem nem elég egy kapcsolathoz. Azt mondta, elég kell legyen."
Valóban nehéz ilyenkor elfelejteni azt akit szerettünk, de látom találsz magadnak elfoglaltságot és ez jó.
Nyilván most úgy érzed, hogy ezek hiánypótlások mert nincs ott az aki fontos volt számodra.
Még ha nehéz is, de ne gondolj rá, ne keresd mindenben őt.
Nehéz ez, tudom.
Nyugi nem fogsz belebolondulni, ha szánsz időt más dolgokra ami nem kapcsolódik az exedhez.
Ha azt mondanám én vagyok a kiút elhinnéd?
De van kiút, csak azt mindenkinek magának kell megtalálni.
Hasonlóan vagyok Én is az NFL fogadásokkal... minél többet elemzem annál nagyobb buktákba szaladok bele...
A problémádra az idő a megoldás... nincs más...
Minden nagy szerelem után így érez az ember... ha nem így van akkor nem is volt igazán szerelmes...
A sírásra meg a lelki fájdalmakra van egy jó megoldás...Ha érdekel majd leírom csak most megyek aludni... 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!