Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanácstalan vagyok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, mit tegyek? Ez lehet majd igazából szerelem? Véleményeket várok. L/24

Figyelt kérdés
megismertem neten egy srácot (F/27), beszélgetünk mindenféle témáról. sajnos van csaja, de már az elején azt mondta, hogy nem érzi jól magát a kapcsolatában, nehezen bírja ki már csak a barátnője mellett, azon filózik, hogyan tovább, mert már nem tud hinni a kapcsolatában... mi hivatalos ügy kapcsán ismerkedtünk meg, aztán váltott át ez személyesebb hangvételre, témákra... én közben kezdek gyengédebb érzéseket táplálni iránta, de nem tudom, hogy az ő fejében mi jár... azt mondta, hogy tartani szeretné velem a kontaktot, ha én is úgy gondolom, mert jó velem beszélgetni, és megbízik bennem... közben meg ugye ott a csaja neki... nem tudom, akar-e tőlem mást is, össze vagyok zavarodva. pont akkor mondta, hogy örülne, ha még kapcsiban maradnánk, mikor én már azon voltam, h. lezárom vele a beszélgetéseket. néha küldd egy-egy romantikusabb számot, azokat sem tudom hova tenni. szerintetek mi lehet ez az egész? köszi

2016. ápr. 26. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
jó leszel neki tartalékba
2016. ápr. 26. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Én csak akkor folytatnám vele a kapcsolatot, ha lezárta az előzőt. Főleg akkor, ha komolyabbat szeretnél tőle. Mondjuk nekem nem annyira szimpatikus, hogy a barátnője mellett fűzöget más csajokat.
2016. ápr. 26. 17:07
 3/10 A kérdező kommentje:
szeretném hangsúlyozni, hogy nem fűzőget, nem lépett át egy határt... a max. annyi volt, hogy szerelmes dalt küldött.
2016. ápr. 26. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem elég? Mi a faxnak küldözget neked szerelmes dalt, ha ott a barátnője? Mért mindig ilyen barom pasikkal barátkoztok?
2016. ápr. 26. 17:11
 5/10 A kérdező kommentje:
a barátnőjébe már valószínűleg nem szerelmes, leírtam, hogy miket mondott róla. küszködik, hogy hogyan zárja le a kapcsolatát. ugyanakkor félek, hogy belemagyarázok valami többet egy szerelmes dalba, és lehet, hogy ő "csak úgy" küldte, mindenféle romantikus szándék nélkül.
2016. ápr. 26. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
És te elhiszed neki, hogy mennyire rossz élete van a barátnője mellett? Ne legyél ennyire naiv, csak hülyít téged. Ha az a kapcsolat annyira rossz lenne, ráadásul te annyira kellenél neki már rég lezárta volna a lánnyal a dolgot és veled lenne.
2016. ápr. 26. 18:29
 7/10 A kérdező kommentje:
másfél hónapja ismerem, nem várnám tőle, h. ennyi dő alatt döntsön kettőnk között. és biztosan nem hülyít, az a baj, h. sztereotípiákban gondolkozol, az alapján ítélsz, h. ismernéd az illetőt. ha hülyítene, nem beszélt volna a kapcsolatáról sem, akkor 2 vasat tartana a tűzben.
2016. ápr. 26. 18:54
 8/10 mikeXxX ***** válasza:
ohh szegény srác ( remélem érzitek az iróniát ) szerintem gyere vele össze ö kell neked !
2016. ápr. 26. 21:12
 9/10 A kérdező kommentje:
aki legközelebb reagál a kérdésemre, figyelmesen olvassa el, amit fent írtam, mert csupa bunkó választ kaptam szinte. olyanok írjanak csak, akik normálisan tudnak válaszolni egy normális kérdésre. ezekre a malíciózus válaszokra, hogy csak tartalékra kellek neki, meg oh, szegény srác, meg miért nem hagyta el miattam a nőjét, nincs szükségem... rövid ideje ismerem, ő őszintén megvallotta, hogy küszködik a kapcsolatával, egy kapcsolatot, több éveset nem is olyan könnyű lezárni, de soha nem hazudott, nem lépett át egy határt, nem fűzött, nem tett semmi olyat, amiről a ti (sokszor rosszindulatú) válaszaitok szólnak.
2016. ápr. 26. 23:49
 10/10 mikeXxX ***** válasza:
Abban mégis mi a rosszindulat , hogy gyere vele össze ? De aztán meg ha mégsem "szuper " az a srác és átver akkor ne is siránkozz majd , hogy szemét férfiak . Én biztos nem jönnék össze valakivel ha van valakije és még csak nem is beszélnék vele , ez az én véleményem és ugyebár véleményeket akartál .
2016. ápr. 27. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!