Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Véleményeket kérek! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményeket kérek! Mit tennétek a helyemben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve vagyunk együtt, igazából nagyon szeretjük is egymást, de néha nagyon össze tudunk veszni, egyszerűen nem értünk egyet, nem tudunk közös nevezőre jutni, mindketten a saját igazunkat fújjuk.

Eléggé messze lakunk egymástól 40 km kb, nem is ez a nagyobb gond, hanem, hogy én kolis vagyok és így csak hétvégén tudunk találkozni. De kb. olyan 2hetente elmegy a haverjaival bulizni, ugyebár hétvégén. Jó együtt vagyunk akkoris csak kevesebbet. Én már mondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik, de azt mondta,hogy nem fog megválni a barátaitól meg hogy am se találkoznak sokat. (megjegyzem engem sose hívnak, hogy menjek velük,legutóbb megtudtam,hogy azért nem visz magukkal mert egyik exét elvitte az meg megpofozta,mert beszélt egy lánnyal)De ez normális,hogy a saját barátnőjével nem megy bulizni?

Másik,hogy legutóbb is nagyon összevesztünk, azt hittem szakítunk is, de szerencsére nem. De mindig úgy hozza ki magát a veszekedésekből, mintha minden az én hibám lenne. Pl. mondtam neki, hogy rosszul esik, hogy néha elhúzódik,ha hozzábújok,meg ha telefonozik miközben velem van. Erre azt mondta,hogy ezt azért csinálja,mert már sok, hogy "mindenért" veszekszek vele,meg csinálom a feszkót. Miközben ez nem tetszik,hogy elmegy a haverjaival bulizgatni, miközben mi is alig találkozunk ugye a koli miatt. :S

Szerintetek túlreagálom ezt az egészet, vagy jogos,hogy kiakadok ezen? Igazából attól is félek,hogy egyszer megcsal,( mert egy előző barátomnál már előfordult)de ő mindig fel van ezen háborodva,hogy ő sose tenne ilyet. De végülis megérthetné,hogy félek,mert már egyszer megtették velem. Vagy nem? Mit gondoltok?

(Bocsi,hogy ilyen hosszú lett.)

2014. jún. 7. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz a kommunikációtok, ezt kéne rendbe tenni.
2014. jún. 7. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Kevesebb veszekedés tobb türelem megértés és ido , amíg nincs arra utaló jel h megcsal addig bizz benne
2014. jún. 8. 03:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Kicsivel több szabadságot igényelne.

Ha nem adod meg neki, az a kapcsolat végét is jelentheti.

Ha megadod, akkor még lehet esély, de mindig minden kétesélyes.

A legrosszabb az lehet, ha rövid pórázon tartod, mint egy házi kutyust. Egyszer majd "elszökik" a hatalmas szabadság vágyában, ha nagyon megszorongatod, amiért úgy él ahogy az neki jólesik.

Persze, vannak szabályok hasonló emberek között, de nem mindenkinek vannak hasonló igényei, így viszont nem lehet tartósan együtt lenni. Valamelyikteknek engedni kellene. Először próbaképpen, hogy arra hogy reagál. Aztán ha jól, akkor legfeljebb jobban utána kell engedni.

2014. jún. 9. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!