Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról ha valaki régen megcsalta a párjait?
Az eletben semmire nincs garancia, attol, h valaki sosem csalta meg a parjat nem jelenti azt, hogy soha nem is fogja, leven minden orokos valtozasban van:-))Engem nem erdekel az aktualis pasim multja, mert semmi kozom hozza es indifferens a jovonket nezve. Ha megcsalt akkor nem o volt a szamomra megfelelo ami azert jo mert idoben kivonul az eletembol, ha pedig nem csal meg akkor megbizhatok benne.
Mindket esetben jol jarok, ezert a megcsalas mint olyan nem erdekel:-)))
En csaltam az egyik hosszu kapcsolatom, mert azzal kezdte, h nem szereti,ha szeretik.
Aztan evek mulva kesobb kiderult, h h erthette, de akkor mar keso volt. Sajnaltam, mert szerelmes voltam bele es vele eltem volna le az eletem. De akkor mar keso volt.
Igy levontam, h csalni nem szabad, mert akkor nem adom meg az eselyt a jo kapcsolathoz.
N
Én hiszek az ember fejlődésében, lévén én magam is rengeteget változtam az évek során.
Nem az a lényeg tehát, hogy ki mit tett a múltban, hanem az, hogy képes-e abból tanulni, fejlődni, belátni a hibáit.
Egyébként számomra nem túl hiteles az, ha valaki soha nem volt még kitéve kísértésnek (hosszú párkapcsolatban), és úgy nyilatkozik, hogy soha nem csalná meg a párját. Más az elmélet és más a gyakorlat, senki nem tudhatja, hogy mit hoz ki belőle az adott élethelyzet.
>Elvileg aki egyszer megcsal valakit az többször is megfogja tenni...
Ez buta általánosítás. A barátnőm megcsalta a régi párját, mert nagyon rossz volt már a kapcsolatuk, de a pénzügyi helyzete miatt nem tudott egy jó ideig elszakadni, elköltözni tőle. Közben találkozott egy izgalmas emberrel, aki pont olyan kalandokat kínált neki, amire vágyott és amiben évek óta nem volt része. Úgyhogy félrelépett, később szakított. Nekem már a legelején elmesélte az egészet. És én nem bélyegeztem meg emiatt, hanem megértettem, és most is tökéletesen megbízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!