Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gazdag vagy szegény pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag vagy szegény pasi?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van 2 férfi az életedben. (Kitalált nevek) Gergő: aranyos,vicces,tisztel/ megbecsül,de szegényesen élnek (kerti wc, műanyag kádban fürdenek mert nincs fürdőszoba, kályhával fűtenek) És van Krisztián: aki velem rendes, humoros, néha lenéző főleg másokkal, gazdag, autó/ház stb.. De még sincs meg benne az ami Gergőben! A szívem Gergőhöz húz... Ti mit tennétek?

#fiú #lány #pasi #Gazdag vagy szegény
2016. ápr. 24. 18:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%
Keresnék egy harmadikat, nem kell gazdagnak lennie, de ne legyen lenéző, viszont egy normális wcre legyen már igénye...
2016. ápr. 24. 21:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Nálam ez picit mást jelent.

"Gazdag vagy szegény pasi?

Tegyük fel van 2 férfi az életedben. (Kitalált nevek) Gergő: aranyos,vicces,tisztel/ megbecsül,de szegényesen élnek (kerti wc, műanyag kádban fürdenek mert nincs fürdőszoba, kályhával fűtenek) És van Krisztián: aki velem rendes, humoros, néha lenéző főleg másokkal, gazdag, autó/ház stb.. De még sincs meg benne az ami Gergőben! A szívem Gergőhöz húz... Ti mit tennétek?"

Gergő mélyszegény míg a másiknak van hol aludnia és valamivel jobb körülmények között él.

A szegény ma azt jelenti hogy minimálbér/ munkanélküli, rossz lakás vagy albérlet olcsó környéken. Napi megélhetési gondok.

A gazdag ellentétben azt jelenti hogy kielégítő vagy magas fizetést kap, szép otthona van, van egy jó autója és nincsenek megélhetési gondjai. Mind a kettőnek vannak fokozatai is, de amit te írsz az mesebeli és a valóságtól messze van.

2016. ápr. 24. 22:55
 23/24 anonim ***** válasza:
mit jelent az hogy kályhával fűt?xD a radiátor csak az uri nemeseknek lehet? xd
2017. jan. 23. 23:55
 24/24 gilera28 válasza:
Nem mai a kérdés ahogy látom, de izgalmas. :) Vannak emberek legyen az férfi, vagy nő akik semmit nem tesznek hogy kitörjenek a szegénységböl. Gyerekkoromban hatalmas szegénységben éltünk, szégyen nem szégyen, volt hogy napokig nem volt mit enni! A családom nem motivált, gyerekként mégis azt néztem hogy sok felnőtnek miért tellik ételre, szép ruhára, és az ő gyerekei miért nem éheznek. Igyekeztem a dolgok mögé nézni... Rájöttem hogy a családomban nincs összetartás, nincs semmi mint ha az idő ált volna meg. 21 éves koromban elköltöztem édesanyámtól.. Édesanyám lelkileg is probált rám hatni, és mondogatta hogy semmire sem fogom vinni az életbe. Szemébe kiröhögtem! Egy külön lakrészt vettem ki albérletbe, sokmindenröl lemondtam hogy spóroljak! Az akori gazdassági vilagvalsággal is meg kellett küzdenem! Sikerült! 33 évesen van saját házam, kocsim, van mit ennem, és nyugodt ember vagyok! Saját tapasztalatomból kiindulva, nincs olyan hogy nem lehet előre haladni!
2020. okt. 3. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!