Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag vagy szegény pasi?
Ha Gergobe vagy szerelmes, akkor vele kell osszejonni ez egyertelmu szerintem. A gaz akkor van ha Gergo ket ev mulva is meg ugyanitt tart, na akkor az van, hogy a sracban zero ambicio nincs a jobb eletre ami viszont gaz, ettol fuggetlenul a masik pasi sem opcio, mert o pedig jellemileg verzik, ergo egy harmadik lehet a megoldas.
De elso korben adjunk Gergonek egy eselyt, max bem furdesz na, de a szegenysege ne tartson vissza tole.
az életben semmi sem ilyen fekete fehér igen nem. én egy harmadikat választanék.
volt részem mindkét fiúban, egyik sem tett boldoggá.
Egyiket sem.
Az első mit tanuk/dolgozik?
Nincs az a szerelem, ami miatt fürdőszoba nélküli házban élnék kerti WC-vel. Sajnálom.
Nekem van saját lakásom, jól fizető munkahelyem, de eltartani sem akarok semmit. Ez már nagyon a véglet körülmény a srácnál.
Még annyit, Gergő kapna egy esélyt, de úgy ahogy már írták.
Ha nincs semmi ambíciója, akkor nem.
Ha Gergőt választod könnyen lehet,hogy nyomorban fogod leélni az életed,ha közel ugyanazt érzed mindkét fiú iránt akkor válaszd a tehetősebbet,vagy esetleg várj egy következő udvarlóra.
Nem könnyű döntés és alapesetben azt mondanám,hogy ne a pénz motiváljon a döntésben,de véletlenül tudom,hogy milyen nyomorban élni és nem kívánom senkinek.
A szegénység egy dolog,attól még bőven lehetsz boldog,de a nyomor az elveszi az ember életkedvét.
En Getgot valasztanam. Igazabol en mindig szegeny vagy atlagot epp megkozelito eletszinvonalu pasikat vslasztok elettarsnak. A gazdag pasik valahogy undoritanak, bar az eletszinvonalam atlag feletti, de mindenkepp tultesz az aktualis elettarsamon.
Ertekeli, ha fozok neki, jar velem bolhapiacra, segit hazavinni talalt butorokat, talpraesettebb, jobb a szerelesben, van bennuk valami tuz vagy szenvedely, valahogy vonzobbak szamomra. Orul az ajandekaimnak. Szeretek sok ajandekot adni a pasimnak.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!