Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/nők, volt már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, volt már olyan veletek, hogy azért szeretettetek bele egy fiúba/férfiba, mert?

Figyelt kérdés

( Itt kifejtem )

Mert valamit tett értetek? Például kiállt értetek valamilyen helyzetben, stb... Nem azért, hogy ezzel imponáljon nektek, hanem pusztán a természete miatt.

2016. ápr. 24. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. De tiszteltem és hálás voltam érte.

Viszont olyanba meg végképp nem tudnék beleszeretni, aki semmit meg nem tenne értem.

2016. ápr. 24. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy férfi igen is álljon ki a párja mellett. Nem helyette, de támogassa! Ugyanígy visszafelé is. Kölcsönösen lehet támogatni a másikat, de egy igazi férfi védelmet, biztonságot sugároz magából...
2016. ápr. 24. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezik.
2016. ápr. 24. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, de hálás voltam neki és megköszöntem.
2016. ápr. 24. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
nagy kérdés, mert pont ez történt velem, mielőtt szerelmes lettem valakibe, viszont az is hozzá tartozik, hogy írtó jól is néz ki. De előtte, mielőtt tett értem egy nagy dolgot, nem érdekelt, hogy néz ki, mert engem ez alapvetően nem szokott érdekelni. Szóval lehet, hogy ettől szerettem bele, hogy kiállt értem.
2016. ápr. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!