Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ennyire mások az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire mások az emberek igényei vagy ez a párkapcsolat ellaposodásával jár?

Figyelt kérdés
Elég magas a libidóm, szerencsére ilyen téren (is) tökéletesen passzolunk a párommal, így mi igényeljük naponta többször is a szeretkezést. Viszont mindenhol azt lehet hallani, hogy a heti 2-3 egy teljesen átlagos "adag". Ez a kapcsolat ellaposodásával vagy esetleg a korral jár? Vagy ezeknek a pároknak egyszerűen nincs igényük többre? Azt persze tudom, hogy vannak olyan időszakok az ember életében, amikor nincs rá energiája vagy nincs hozzá kedve, de engem itt az alapállapot érdekelne.
2016. ápr. 22. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél más, nincs átlag!!!

Átlagolás egyébként is h..lyeség, veszel egy olyat, aki heti pl. 10-szer csinálja és veszel egy olyat, aki heti 2-szer, akkor az átlag 5! Tényleg nagyszerű ez az átlagolás művészete!

2016. ápr. 22. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:

"Tényleg nagyszerű ez az átlagolás művészete!"

De könnyű elrontani is, mert az az 5 az 6 ;-)

Mindenhol más, de amúgy simán előfordul az is, hogy egyszerűen megunja valamelyik fél és nem heti 2-3, hanem havi 1 lesz belőle.

24/F

2016. ápr. 22. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem a mennyiség,a minőség a lényeg.
2016. ápr. 22. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően nekem is magas a libidóm, párommal az első évben mi is naponta szeretkeztünk, viszont később nálunk is átcsapott heti 2-4-be. És nem azért mert ellaposodott, csak más lett a fontos. Éjszakákat töltöttünk azzal, hogy tervezgettük a leendő lakásunk, életünk, anyagiakat számolgattuk,beszélgettünk, hülyéskedtünk. Mivel azonos a szakmánk, volt hogy egy hétig azzal szórakoztunk, hogy munka után estkénként csináltunk egy saját projektet. Egyszóval, jött valami fontosabb. És abszolut nem volt emiatt rossz érzésem. Idősebb férfi ismerősökkel amikor beszéltem a témáról, midn azt javasolta, hogy legyen heti 3 nap szünet, hogy még izgalmas maradjon évekkel később is. És nem volt rossz tanács :)
2016. ápr. 22. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van egy alap igénye, ez nem egyforma, van, aki talán még nálad is aktívabb, és van, aki nagyon passzív. Aztán ezen túl egy kapcsolatban is vannak olyan időszakok, amikor magasabb a libidó, meg olyan időszakok, amikor alacsonyabb. Egy kapcsolat eleje pl. jellemzően nagyon intenzív.

Ti mióta vagytok együtt a pároddal?

2016. ápr. 22. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Hű, mennyire mások... Ha én imádom a pacalpörköltet, te meg utálod, akkor veled valami baj van, mert én elképzelni nem tudom hogy tud valaki anélkül élni?? Ennél még sokkal különbözőbbek az emberek, nem is tudom, hogy nem tudtad ezt kilogikázni magadtól.
2016. ápr. 22. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az a szerencsés, ha azonos igényű partnerek alkotnak egy párt, mert a szélsőséges különbségekből nem lesz jó kapcsolat.

Viszont ami a mennyiséget illeti: szerintem a lecsökkent mennyiség nem feltétlenül a kapcsolat ellaposodását jelenti, hanem, ahogy mások is írták, megváltoznak a prioritások, más szintre lép a kapcsolat, ami nem jobb, nem rosszabb, mint az előző.

Egy konkrét példa: a terhesség első trimeszterében és szoptatás alatt hormonálisan is csökken a nők libidója: a szervezet így óvja a magzatot, szülés után pedig az anyai ösztönök erősödnek fel a szexualitással szemben. Ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor nullára kell redukálni a szexet, de azért nem árt, ha a férfi ilyenkor toleránsabb a társával és pozitívan viszonyul a nőben zajló változásokhoz. Ilyenkor az szexualitással szemben az intimitás, a családdá formálódás játszik szerepet a kapcsolatban, és ez NEM egyenlő a kapcsolat ellaposodásával. A szexen kívül ugyanis számos más módja van az összetartozás kifejezésének és az intimitás megélésének. Szerintem pont azon múlik a kapcsolat minősége, hogy milyen széles egy pár intimitási repertoárja... ha CSAK a szexben merül ki, akkor a valami miatt csökkent szexualitással járó időszakokat frusztráltan fogják megélni, konfliktusokat szül. Ha más eszközeik is vannak, akkor viszont könnyen átlendülnek rajta.

2016. ápr. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!