Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes férfiak?
Figyelt kérdés
Nem általánosítani akarok, de akikkel engem hozott össze a sors nem igazán becsülték meg.. Volt egy komolyabb kapcsolatom ( másfél év), de benne is csalódtam úgy, mint a többi férfiban. A kedvem is elment attól, hogy ismerkedjek valakivel.19/L2016. ápr. 19. 17:46
11/19 anonim válasza:
10# Na osztogasd már itt a hülyeségeidet, én is rendes vagyok, egy életre szeretnék társat találni, de nem vagyok fatökű. Akármilyen nőnek elég lennék, legalábbis akivel összeillek.
13/19 anonim válasza:
Semmi baj, ha kicsit elkedvtelenedtél. Valószínű, hogy nem rendelkezel elég emnerismerettek, hogy kiszúrd az ilyesmit, vagy tudatalatt szemet hunysz a hibái felett, amik végül felemésztik a kapcsolatot. Nem árt újabb kapcsolat előtt alapos önismeretre szert tenned, utána tudsz érdemben foglalkozni a külvilággal és másokkal. Addig inkább sak vergődsz. Én legalábbis ezt tapasztaltam magamon.
A kérdésedre válaszolva, mindenhol vannak, csak tudni kell szűrni, ami nem olyan egyszerű.
15/19 anonim válasza:
Nem volt szerencséd,és lehet rosszul is választasz.
Egy kis önvizsgálat soha nem árt.
18/19 anonim válasza:
1, rendes nők mellett
2, normális, harmonikus kapcsolatban
3, barátzónádban
4, köszönik jól megvannak egyedül
19/19 anonim válasza:
meddig fajul még ez a világ?! 19 éves vagy, kapjál már az agyadhoz, amúgy nem létezik olyan férfi aki hűséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!