Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja, hogy "szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés

Másfél éve együtt vagyok egy férfival, nem vagyunk már gyerekek (én 28, ő 42).

Én nagyon szeretem, szerelmes vagyok (ezt el is mondtam neki majdnem egy éve már), és tudom, hogy ő is szerelmes, néha mond hasonlókat (pl. "szerelmes lettem"), de ha közvetlenül mondja, akkor mindig cask "annyira kedvellek" és hasonló kifejezéseket használ.

Mára én is leszoktam arról, hogy kimondja, én is cask annyit mondok, hogy kedvellek, pedig annyira szeretném legalább néha közölni, hogy szeretem.

Tudom, hogy szeret, mert kimutatja és ez nekem elég is, elvileg (elvileg! :) ) nem kellenek a szavak, legalábbis eddig azt hittem. De azért mégis hiányzik ez és mégse szólíthatom fel, hogy ugyan már, mondd ki!! :)) Még cask beszélni se tudok erről vele, nem vagyok erőltetős típus.

Miért lehet ez, hogy nem mondja ki?

2016. ápr. 18. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Most akkor - szerintem - ezek lehetnek:

1.Tényleg nem gondolja így (kicsi az esélye)

2.Nem akarja koptatni a kifejezést

3.Korából adódóan túlvan már az ilyen agy szavakon és emiatt se kedve, se ereje használni ezt a szót.

De ezek csak az én tippeim.

2016. ápr. 18. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 18. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
42 évesen a férfiember gondolkozik, mielőtt bármit is mond.
2016. ápr. 18. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet nem annyira erősek az érzelmei, mint ami a szerelemről a médiából folyik és fél, hogy ez az e. De attól valószínű, hogy magához képest nagyon erősek.

Te azért mondhatod neki. És az aranyos, ha mondod, hogy szeretlek és mutatod neki, hogy pszt, neki nem kell mondani. Szóval mondhatod egy oldalúan néha, kedvesen.

2016. ápr. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!