Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem szerelmes vagyok Dancsó Péterbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez most komoly, nem kérek oltogatást! Állandóan a képeit nézegetem Instán meg Facebookon. Van, hogy néhány videóját is többször megnézem egy nap. Amikor Pesten vagyok, mindig azt lesem, hátha láthatom valahol élőben.

Holott persze tisztában vagyok azzal, hogy semmi esélyem nincs nála...

Szerintetek mit tegyek?

De mielőtt olyanokat írnátok, hogy ismerkedjek meg ilyesmi, akkor elmondanám, hogy van szociális életem, sok a barátom. Nem szoktam unatkozni. Egyetemista vagyok, mondhatni egy racionális lényként tudnám leírni magamat, de most mégis itt van ez a furcsa érzés... És igen, voltak már párkapcsolataim, nem csak egy rajongó tinilány vagyok.

2016. ápr. 17. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Ki az a Dancsó Péter ? :D Tudom gugli de annyira nem érdekel hogy beírjam oda.
2016. ápr. 17. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Dancsó már foglalt,ezt minden trollkodás nélkül írom :/
2016. ápr. 17. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz, ha elfelejted. Te is tudod nagyon jól, hogy úgy sem tudod felszedni. Keress valami mást a neten, rajta kívül még van egy csomó minden ami lekötheti a szabadidődet és esetleg értelmes is.
2016. ápr. 17. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Csalamádé ♥
2016. ápr. 18. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerelmes nem lehet hisz nem ismered. Ezt csak azért érzed így mert híres és mert tényleg roppant vonzó férfi de hidd el,idővel megtalálod azt aki tényleg neked jó lesz

Amúgy se engedte meg Dancsó Péter, hogy szeretsd őt, szóval inkább csak azt szeretsd amit ő csinál

2017. febr. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!