Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 A kérdező kommentje:
tanáromba
2016. ápr. 16. 14:03
3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy te? Fiú vagy lány? Mit tanít az a tanár?
4/10 A kérdező kommentje:
fizika tanár,30 körüli,én 18 vagyok
2016. ápr. 16. 14:17
5/10 anonim válasza:
Legyél kitűnő az összes tantárgyadban.
6/10 anonim válasza:
Ha nem nős a férfi, akkor legyél mindig ápolt, csinos, igényes, különleges! Szóval semmi közönségesség, fölöslegesen nagy dekoltázs vagy túl rövid szoknya, mert azzal pont az ellenkezőjét éred el. Tanulj jól, főleg az ő tantárgyából! Ha elvégezted a sulit, csak utána adhatsz finom jelzéseket neki, addig nem érdemes.
7/10 anonim válasza:
Ha én lennék a tanár akkor azért látnám mi a pálya, lehet infókat adni visszafelé is. Sőt, amikor suliba jártam én igen jó kapcsolatban voltam az egyik tanárommal (fiú vagyok).
De jobb, ha nem nagyon erőlteted a dolgot amíg oda jársz, mert a tanár állását is veszélyeztetheti.
8/10 cryinangel válasza:
szerintem hagyd a francba,az ilyen dolgokbol altalaban semmi jo sem szokott kisulni.hidd el,ha igazan keresed a nagy ot,akkor meg is fogod talalni,es nem az a fizika tanar lesz az,mert majd idovel rajossz,hogy az egesz csak egy fellangolas volt
9/10 anonim válasza:
Sztem nm egészséges ha olyan nagy a kor különbség, én nm akarok beleszólni te döntésed! Próbálj meg nm rá gondolni!
10/10 Schreiber László válasza:
Meditálj és zuhanyozz le, nézd meg, hogy mennyi pénzed van, mert ha kevés akkor az el fogja vonni az érdeklődésedet és jó esetben kigyógyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!